Zabavne stvari za raditi u Montrealu?

7
Zabavne stvari za raditi u Montrealu?

Namjeravate li posjetiti Montreal? To je i popularna turistička atrakcija i svakodnevna proslava za lokalno stanovništvo, a prostire se u nekoliko živahnih četvrti. Ova stranica sadrži popis mjesta i spomenika koje morate posjetiti koje svaki Montrealer koji poštuje sebe ili željni turista treba posjetiti. Otkrijte ih sve s našim ručno odabranim prijedlozima i uživajte u svom životu. Dobijte nevjerojatne ponude za rezervacije letova United Airlinesa također, stoga rezervirajte svoje ulaznice i isprobajte ove nevjerojatne aktivnosti dok ste tamo.

javorov sirup

Šećernice izvan Montreala skupljaju sok od stabla javora iz godišnjeg proljetnog odmrzavanja i kuhaju ga u slatki, slatki javorov sirup od veljače do kraja travnja. Ova rustikalna ili prekrasna seoska jela izvor su javorovog sirupa u blizini grada. Nema mjesta lakomislenosti. Pokrajina Quebec vodeći je svjetski proizvođač ljepljivih tvari. Iskoristite najbolje lokalne običaje. Kupite karte United Airlinesa da iskusite slast.

Mount Royal’s

Ova planina je središnji dio i imenjak Montreala. Nudi krajolik u svakom smjeru dok istražujete svaki kut. Chalet Mount Royal pruža pogled na grad tijekom cijele godine. Svaka minuta provedena na planini, bilo da se istražuje njezine šumovite staze, piknik u hladu ili skijaško trčanje po kilometrima staza, predstavlja predah ili širok pogled na grad.

Mado Lamotte

Ovo kazalište staro tri desetljeća otvoreno je sedam dana u tjednu. U njemu se održavaju najnečuveniji drag showovi u gradu. Većina emisija je na francuskom, a Madame Mado uljudno prevodi za posjetitelje koji govore engleski koji pitaju.

Zatvoreni zoološki vrt i akvarij

Montreal Biodome, izgrađen za olimpijska judo i biciklistička natjecanja. Posjetitelji mogu istražiti tisuće stvorenja iz preko 200 različitih vrsta i 500 različitih biljnih vrsta. Unutarnji zoološki vrt i akvarij rekreiraju četiri različita sjevernoamerička staništa, kao i nekoliko subantarktičkih otoka.

Istražite Botanički vrt

Botanički vrt je dom jedne od najpoznatijih svjetskih zbirki biljaka. Dom je za desetke tisuća vrsta, što ga čini jednom od najvrjednijih gradskih atrakcija za opuštene posjete ili informativne izlete. Ovdje se također nalazi Insectarium, prirodoslovni muzej s 95 različitih vrsta. Rezervacije United Airlinesa nudi najbolje usluge po najpristupačnijim cijenama.

Farmer Market u Jean-Talonu

Tržnica Jean-Talon Farmers Market otvorena je 1933. godine. U njoj se nalaze različiti lokalni proizvođači poput ribara, mesnica, pekara, restorana i trgovaca. Tržnica Atwater i tržnice Montreala su gradske gastronomske građevne jedinice, pune lokalne hrane i proizvoda.

Ulica stare Montreala

Masivna, raširena mreža povezanih podzemnih tunela proteže se središtem grada i pruža prikladan pristup sustavu metroa. Ljeti je klimatiziran, a zimi grijan. To je funkcionalna mreža tunela koji povezuju restorane, trgovačke centre i atrakcije u centru grada, i jedan je od najvećih u svijetu tog tipa, s pola milijuna ljudi koji ga koristi svaki dan.

Posjetiti Službena stranica United Airlinesa i rezervirajte svoje karte već danas.

The post Zabavne stvari u Montrealu? prvi put se pojavio na AISLAC-u.

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar