Vrhunske smjernice generatora slučajnih imena restorana

6
Vrhunske smjernice generatora slučajnih imena restorana

Provest ću vas kroz naša četiri detaljna koraka koji će vam pomoći da smislite čvrsto, kreativno ime za svoj restoran. Pokazat ću vam kako napraviti svoj vlastiti. Najprije isprobajte generator nasumičnih imena restorana, a zatim se pomaknite prema dolje kako biste pronašli prvi korak u procesu imenovanja.

Četiri koraka do imenovanja vašeg restorana

Ovaj proces u četiri koraka pomoći će vam da imenujete svoj restoran. tijekom ovog primjera stvaram reputaciju restorana koji prenosi prirodan, organski i ukusan okus njihovog proizvoda. Evo svakog koraka koji sam poduzeo u stvaranju ovih poslovnih imena.

#1) Razmislite o svojim idejama za ime

Započnite razmišljanjem koje riječi bi mogle stati u naziv vaše tvrtke. U svojim idejama za ime koristio sam riječi kao što su „Grill“, „Kuhinja“, „Trem“ i „Šporet“, vidjet ćete da, iako se ove riječi često povezuju s restoranima, također sugeriraju da jednostavno možete očekivati ​​ukusno, organska i atraktivna hrana iz ovog restorana. Vaš je cilj ovdje napraviti popis riječi ili imena koja vam padaju na pamet kada razmišljate o svom poslu.

Ako ste zapeli s riječima koje trebate upotrijebiti, isprobajte naše generator slučajnih imena restorana.

#2) Uži izbor svojih ideja

Nakon što ste razvili popis mogućih imena, napravite analizu svojih ideja. Uklonite sva imena koja bi se teško sjetiti, sricati ili izgovoriti naglas. Zadržite imena koja se mogu brendirati, koja zvuče sjajno, koja se pamte i koja publici komuniciraju vrijednosti vaše robne marke, proizvoda ili usluge.

Evo kratkog popisa za provjeru kroz koji možete provesti svoje ideje kako biste skratili popis imena:

  • Je li ime jednostavno i lako pamtljivo?
  • Je li ime lako pročitati i izgovoriti naglas?
  • Razlikuje li se naziv od konkurencije?
  • Prenosi li ime relevantno značenje?
  • Izbjegava li ime pretjerano korištene riječi ili klišeje?

#3) Dobijte povratne informacije

Sada ćete imati popis od 3-6 sjajnih imena restorana i počet ćete pitati potencijalne kupce ili ljude koji rade u industriji za povratne informacije (vašu ciljanu publiku). Izbjegavajte povratne informacije od obitelji i prijatelja jer je vjerojatnije da će pohvaliti sve vaše ideje i da nisu vaš klijent.

Svakako postavite pitanja poput:

  • Što vam prvo padne na pamet kada prvi put čujete ime?
  • Kako biste to napisali?

Uz povratne informacije svojih kupaca, sada ćete se zapitati je li ime još uvijek relevantno? i je li predstavljao vaš posao onako kako ste namjeravali?

#4) Provjerite je li dostupno

Trenutno je dobro imati najmanje tri sjajna imena restorana na svom popisu, samo u slučaju da je neko od vaših imena već zauzeto. Napravit ćete brzi generator slučajnih imena restorana na mreži kako biste provjerili postoji li vaše ime unutar vaše zemlje/države, čak ćete biti obvezni pretražiti ako je ime dodatno dostupno za registraciju žiga i imena.

Nastavite čitati: Zeleni savjeti za vitalnost koje morate znati!

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar