Upoznajte 5 najboljih igrača s 50 najbržih u CPL-u

7
Upoznajte 5 najboljih igrača s 50 najbržih u CPL-u

Cricket ima nekoliko formata, a T20 se pokazao kao najzabavniji. Za žestoke udarače poput onih na ovom popisu, postao je mjesto za pokazivanje svojih talenata. Raspored za CPL 2021 je spreman za početak i moćni igrači koji tjeraju loptu iz parka, evo 5 najboljih igrača s najbržih 50 u CPL-u.

Evin Lewis

Lewis se popeo kroz kriket Trinidad & Tobago, gdje je 2008. bio član prvenstvene momčadi do 19 godina. U listopadu 2009. debitirao je na listi A za West Indies U-19, kada je zabio pola stoljeća. U siječnju sljedeće godine igrao je za njih na Svjetskom prvenstvu.

Lewis je, kao i Gayle, briljirao u T20 kriketu. Stopa pogotka od 141,61 učinila ga je najboljim strijelcem Trinidada i Tobaga u Ligi prvaka 2013. U polufinalu je zabio 62 run offa 46 lopti protiv napada Indijanaca iz Mumbaija koji su uključivali Mitchella Johnsona i Harbhajana Singha.

Keiron Pollard

IPL aukcija je nagovijestila revoluciju u globalnoj igri, a Pollard je nastavio demonstrirati koliko su kriket klubovi franšize na terenu dobili na međunarodnoj igri u mjesecima koji su uslijedili. Ispao je iz momčadi West Indies A kako bi igrao Twenty20s za Somerset, a zatim je odbio primarni ugovor s WICB-om budući da bi ga potpisivanjem zahtijevao da bude uvijek dostupan za West Indies.

Pollard je poboljšao svoju međunarodnu karijeru tijekom sljedeće tri godine, ostvarivši dva pola stoljeća tijekom Svjetskog prvenstva 2011., a zatim je slomio svoju stoljetnu patku udarivši 119 loptom od 110 u kriznom scenariju protiv Indije u Chennaiju kasnije te godine.

Jean-Paul Duminy

Duminy je razbio 15-loptu 50, što je još uvijek najbrže do sada u CPL-u. Ova rekordna vožnja dogodila se tijekom utakmice Barbados Tridents protiv Trinbago Knight Ridersa, gdje su trozubi pobijedili sa 63 trke. Jean-Paul Igrač Barbados Tridentsa bio je po cijelom Kensingtonskom ovalu i njegov 20-lopti 65, sastojao se od 6 četvorki i 7 šestica. To je dovelo do izvanredne stope udaraca od 325, što je pomoglo njegovoj momčadi u objavljivanju 192 trčanja uz gubitak od 5 vrata.

Sohail Tanvir

Sohail Tanvir, rodom iz Rawalpindija, ostvario je svoju prvorazrednu premijeru protiv Peshawara u listopadu 2004., a potom je u svom drugom meču s neporaženim rezultatom od 97 i tri vrata protiv Multana.

Godine 2007. predstavljao je Pakistansku akademiju na njihovoj turneji u Bangladešu, a njegov izvanredan svestrani nastup na tom putovanju, kao i ODI serijal protiv Australije A na domaćem terenu, inspirirali su izbornike da ga izaberu za nasljednika Shoaiba Akhtara za prvi ICC World Twenty20.

Andre Russell

Russell, jamajčanski višebojac, debitirao je u prvorazrednom kriketu s 19 godina. Igrao je za momčad West Indies A, a njegova junaštva u utakmici s 50 više od Irske u lipnju 2010. privukla je veliku pozornost, s 61 omakom 34 lopte i dobivanje 6 za 42. Bio je to prikaz koji mu je osigurao mjesto u popisu Svjetskog prvenstva Zapadne Indije za 2011. Stvari tada nisu išle kako je planirano, ali njegove su moći bile izložene u lipnju kada je izašao na Broj 9 s rezultatom 96 za 7 i zabio 92 od 64 lopte protiv nedavno okrunjenog prvaka u Karipskoj Premijer ligi.

Pročitajte također: https://www.techsolutionhelp.com

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar