Top 7 omiljenih mjesta za posjetiti u Ogdenu?

6
Top 7 omiljenih mjesta za posjetiti u Ogdenu?

Ogden je doživio komercijalnu i kulturnu renesansu, osobito nakon posljednja dva desetljeća. Uz uspješan noćni život i gastronomsku scenu, trgovačke centre, glazbene prostore, festivale i uspješnu umjetničku zajednicu, sve na pješačkoj udaljenosti od vrhunskih avantura na otvorenom, posjetitelji mogu kušati najbolje od Utaha.

Provedite dan u planinama šetajući povijesnom 25. ulicom u centru Ogdena i gledajući komičnu predstavu u Wise Guysu, opuštajući se u ležaljci u amfiteatru Ogden tijekom koncerta ili svratite u bar na krovu Navodno na večernje piće. Zatim rezervirajte letove uz Allegiant Airlines Booking letova i istražite ova nevjerojatna mjesta.

Državni željeznički muzej u Utahu

Državni željeznički muzej u Utahu posvećen je prikazu posjetitelja kako je izgrađena transkontinentalna željeznica. Muzej sadrži brojne artefakte, izložbe i interaktivne eksponate. Ulaz u muzej napravljen je od drva korištenog za izgradnju Lucin Cutoffa preko Velikog slanog jezera. Izložba Operacija Spasitelj uči djecu o sigurnosti na željezničkim prijelazima, a Izložba Održavanje puta uključuje kabinu lokomotive, tračnička ručna kola i opremu za održavanje. Rezervirajte svoje Avio karte Allegiant Airlinesa i istražite ovaj jedinstveni muzej.

Ledeni pokrivač

Ice Sheet, izgrađen između 1992. i 1994., otvoren je 1994. kao trening za curling, umjetničko klizanje i hokej na ledu. Ice Sheet je klizalište koje se nalazi na bulevaru Harrison u kampusu Sveučilišta Weber State. Tijekom Zimskih olimpijskih igara 2002., Ice Sheet, koji ima kapacitet od 2000 sjedećih mjesta, bio je domaćin natjecanja u curlingu. Osim toga, u objektu se održavaju predstave na ledu i nude se javne sate klizanja i curlinga, umjetničkog klizanja, hokeja i brzog klizanja. Objekt također ima konferencijske dvorane, svlačionice, pro shop, te vanjsku terasu. Ice Sheet se može iznajmiti za konferencije i posebne događaje. Kako biste izbjegli probleme u posljednjem trenutku, unaprijed rezervirajte svoje karte Allegiant Airlinesa.

Park dinosaura

Park dinosaura osnovan je u travnju 1993. kao dio plana koji je zamislio pokojni dr. Bob Marquardt kako bi pomogao u stvaranju interaktivne šetnice uz rijeku Ogden. Muzej Stewart dodan je četrnaest godina kasnije, a u parku se sada nalaze odljevci kostura dinosaura, fosili, animatronički prikaz dinosaura, radni paleontološki laboratorij i zbirka prirodne povijesti. Mjesto je počelo kao park skulptura na otvorenom uz pomoć Zaklade Georgea S. i Dolores Doré Eccles, grada Ogdena i drugih donatora. Nedavno je istaknuo skulpture iz nadolazećeg filmskog trailera Jurassic World, kao što su Baryonyx walkeri i Carnotaurus sastrei. Park stalno radi na poboljšanju sebe.

Peeryjevo egipatsko kazalište

Peeryjevo egipatsko kazalište, smješteno na Washington Boulevardu u Ogdenu, povijesna je filmska palača. Filmska palača s egipatskom tematikom izgrađena je između 1923. i 1924. pod utjecajem Graumanova egipatskog kazališta u Hollywoodu. Za izgradnju kazališta korišten je hotel Arlington, koji je izgorio 1923. godine. Kazalište, koje je obnovljeno 1961. godine, bilo je predviđeno za rušenje, ali je spašeno i obnovljeno. Ponovno je otvoren 1997. kao društveno kazalište i centar izvedbenih umjetnosti i kino. Orgulje Wurlitzer postavljene su 2004. U kazalištu s 800 sjedala izvode se klasične predstave, mjuzikli i godišnje predstave Baleta Orašara. Rezervacije Allegiant airlines povezuju ovo mjesto sa svim većim zemljama.

Muzej zrakoplovstva Hill

Hill Aerospace Museum je muzej zračnih snaga Sjedinjenih Država koji prikazuje zrakoplove, opremu, vozila i povijesne artefakte. Muzej je osnovan 1981., premješten na sadašnju lokaciju 1991. godine, a 1996. postao je dom Kuće slavnih zrakoplovstva u Utahu. Velika zbirka od više od 90 zrakoplova, podijeljenih u pet eksponata, priča priču o zrakoplovstvu. Počeci, Drugi svjetski rat, Jet Age, Hladni rat i Održavanje svemirskog muzeja Peace Hill popularne su atrakcije Ogdena.

staza kanjona vodopada

U Odgenu, staza kanjona vodopada popularno je pješačenje. Završite ovu stazu tijekom užurbanih, toplijih mjeseci i rashladite se sa svojim kolegama planinarima na slapu. Zatim posjetite tijekom tihih zimskih mjeseci, kada se vodopad pretvara u snijegom prekrivenu, smrznutu kaskadu. Ova trka od 2,4 milje završava slapom od 200 stopa postavljenim na pozadini doline i nudi dva različita iskustva ovisno o godišnjem dobu. Ako pada snijeg, preporučaju se šiljci i motke zbog kamenitog terena. Rezervacija karata Allegiant Airlinesa proces je jednostavan i online, tako da možete rezervirati s bilo kojeg mjesta putem interneta.

Centar prirode Ogden

Centar prirode Ogden sadrži staništa divljih životinja, staze za šetnju, kule za promatranje, kućice na drveću i rolete za ptice. Tu su i izlošci živih životinja, vrtovi s biljkama otpornim na sušu, ribnjaci i druge atrakcije. Centar je bio prvi centar prirode u Utahu, otvoren 1975. godine. Centar je domaćin raznih događanja, kao i predavanja o temama o okolišu i aktivnostima temeljenim na prirodi. 2003. centar je dodao obrazovnu zgradu od 6000 četvornih metara izgrađenu tehnikama zelene gradnje i izoliranu recikliranih materijala.

i gledanje humoristične emisije u Wise Guys, opuštanje u ležaljci u amfiteatru Ogden tijekom koncerta ili svraćanje u bar na krovu Navodno na večernje piće. Rezervirajte svoje letove uz Allegiant Airlines Booking letova i istražite ova nevjerojatna mjesta.

Državni željeznički muzej u Utahu

Državni željeznički muzej u Utahu posvećen je prikazu posjetitelja kako je izgrađena transkontinentalna željeznica. Muzej sadrži brojne artefakte, izložbe i interaktivne eksponate. Ulaz u muzej napravljen je od drva korištenog za izgradnju Lucin Cutoffa preko Velikog slanog jezera. Izložba Operacija Spasitelj uči djecu o sigurnosti na željezničkim prijelazima, a Izložba Održavanje puta uključuje kabinu lokomotive, tračnička ručna kola i opremu za održavanje. Rezervirajte svoje avionske karte Allegiant Airlinesa i istražite ovaj jedinstveni muzej.

Ledeni pokrivač

Ice Sheet, koji je izgrađen između 1992. i 1994. godine, otvoren je 1994. kao trening za curling, umjetničko klizanje i hokej na ledu. Ice Sheet je klizalište koje se nalazi na bulevaru Harrison u kampusu Sveučilišta Weber State. Tijekom Zimskih olimpijskih igara 2002., Ice Sheet, koji ima kapacitet od 2000 sjedećih mjesta, bio je domaćin natjecanja u curlingu. U objektu se održavaju predstave na ledu i nudi se javno klizanje, kao i satovi curlinga, umjetničkog klizanja, hokeja i brzog klizanja. Objekt također ima konferencijske dvorane, svlačionice, pro shop, te vanjsku terasu. Ice Sheet se može iznajmiti za konferencije i posebne događaje. Kako biste izbjegli probleme u posljednjem trenutku, unaprijed rezervirajte svoje karte Allegiant Airlinesa.

Park dinosaura

Park dinosaura osnovan je u travnju 1993. kao dio plana koji je zamislio pokojni dr. Bob Marquardt kako bi pomogao u stvaranju interaktivne šetnice uz rijeku Ogden. Muzej Stewart dodan je četrnaest godina kasnije, a u parku se sada nalaze odljevci kostura dinosaura, fosili, animatronički prikaz dinosaura, radni paleontološki laboratorij i zbirka prirodne povijesti. Mjesto je počelo kao park skulptura na otvorenom uz pomoć Zaklade Georgea S. i Dolores Doré Eccles, grada Ogdena i drugih donatora. Nedavno je istaknuo skulpture iz nadolazećeg filmskog trailera Jurassic World, kao što su Baryonyx walkeri i Carnotaurus sastrei. Park stalno radi na poboljšanju sebe.

Peeryjevo egipatsko kazalište

Peeryjevo egipatsko kazalište, smješteno na Washington Boulevardu u Ogdenu, povijesna je filmska palača. Filmska palača s egipatskom tematikom izgrađena je između 1923. i 1924. pod utjecajem Graumanova egipatskog kazališta u Hollywoodu. Za izgradnju kazališta korišten je hotel Arlington, koji je izgorio 1923. godine. Kazalište, koje je obnovljeno 1961. godine, bilo je predviđeno za rušenje, ali je spašeno i obnovljeno. Ponovo je otvoren 1997. kao društveno kazalište i centar izvedbenih umjetnosti, kao i kino. Orgulje Wurlitzer postavljene su 2004. U kazalištu s 800 sjedala izvode se klasične predstave, mjuzikli i godišnje predstave Baleta Orašara. Rezervacije Allegiant airlines povezuju ovo mjesto sa svim većim zemljama.

Muzej zrakoplovstva Hill

Hill Aerospace Museum je muzej zračnih snaga Sjedinjenih Država koji prikazuje zrakoplove, opremu, vozila i povijesne artefakte. Muzej je osnovan 1981., premješten na sadašnju lokaciju 1991. godine, a 1996. postao je dom Kuće slavnih zrakoplovstva u Utahu. Velika zbirka od više od 90 zrakoplova, podijeljenih u pet eksponata, priča priču o zrakoplovstvu. Počeci, Drugi svjetski rat, Jet Age, Hladni rat i Održavanje svemirskog muzeja Peace Hill popularna je atrakcija Ogdena.

staza kanjona vodopada

U Ogdenu, Waterfall Canyon Trail popularno je pješačenje. Završite ovu stazu tijekom užurbanih, toplijih mjeseci i rashladite se sa svojim kolegama planinarima na slapu. Posjetite tijekom tihih zimskih mjeseci, kada se vodopad pretvara u snijegom prekrivenu, smrznutu kaskadu. Ova trka od 2,4 milje završava slapom od 200 stopa postavljenim na pozadini doline i nudi dva različita iskustva ovisno o godišnjem dobu. Ako pada snijeg, preporučaju se šiljci i motke zbog kamenitog terena. Proces rezervacije karata Allegiant Airlinesa jednostavan je i online tako da možete rezervirati s bilo kojeg mjesta putem interneta.

Centar prirode Ogden

Centar prirode Ogden sadrži staništa divljih životinja, staze za šetnju, kule za promatranje, kućice na drveću i rolete za ptice. Tu su i izlošci živih životinja, vrtovi s biljkama otpornim na sušu, ribnjaci i druge atrakcije. Centar je bio prvi centar prirode u Utahu, otvoren 1975. godine. Centar je domaćin raznih događanja, kao i predavanja o temama o okolišu i aktivnostima temeljenim na prirodi. 2003. godine centar je dodao obrazovnu zgradu od 6000 četvornih metara koja je izgrađena tehnikama zelene gradnje i izolirana recikliranim materijalima.

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar