Tajne generatora slučajnih imena vrhunskih restorana

5
Tajne generatora slučajnih imena vrhunskih restorana

Za više detalja, pogledajte naš blog na blogu za generator slučajnih imena. Post na blogu sadrži bitne savjete koje bi svaki novi posao trebao slijediti (uključujući restoran). Vodič ima više od 2000 riječi i savršeno se slaže s ovim savjetima za imenovanje specifičnih za restoran!

Savjet br. 1: pomozite im da shvate vašu kuhinju i koncept

Nacionalni lanci restorana mogu koristiti reputaciju koja ne daje naslutiti što je njihova hrana, poput McDonald’sa ili Ruth’s Chrisa. shvaćate da je McDonald’s možda restoran brze hrane, a Ruth’s Chris može biti steakhouse. Ali to je zato što su ove marke uložile velika ulaganja u marketing.

Nemate proračun za oglašavanje kao McDonald’s. Stoga je bolje odlučiti se o reputaciji koja potencijalnim posjetiteljima govori o tome što vaš restoran ima za ponuditi.

Jedan dobar način da izrazite svoju kuhinju i koncept je putem vizualnih slika. proračunski brenderi olakšavaju traženje vizualnih imena. Najbrže zahvaliti da ih pronađete je da unesete jednu riječ kao što je kafić, restoran, roštilj ili kuhinja.

Možete uključiti opisnu riječ prije bilo koje od ovih ključnih riječi. na primjer, umjesto pretraživanja „restoran“, tražit ćete „talijanski restoran“.

Proveo sam nekoliko primjera pretraživanja s gornjim ključnim riječima kako bih pronašao imena za neobičan kafić s temom plaže. Generator je smislio nekoliko kreativnih opcija. brojni moji favoriti uključuju Shoal Café, Seaway Café i Treasure Grill (piratska tema, bilo tko?). i imena ljudi imala su podudarne .com domene.

Savjet br. 2: Razmotrite svoje boje i brendiranje

Odabir boja marke koje idu uz vaše ime je ključan. brandovi prehrambenih proizvoda već godinama koriste boje poput crvene, narančaste i žute kako bi utjecali na kupce.

Ako pomiješate privlačnu shemu boja sa svojim imenom, stvorit ćete utjecajnu vizualnu asocijaciju za svakog potencijalnog kupca. unutar ležernog primjera kafića s temom plaže iznad, vidjet ćete kako bi boje poput ovih povećale vizualnu sliku brenda.

Korisno je razmisliti o tome kako bi vaš restoran ili kafić izgledao iznutra. vizualizirat ćete svoje ime, boje, dekor interijera i marketinške materijale izravno. Gledajući imenovanje i brendiranje kao dio ekvivalentnog procesa, veća je vjerojatnost da ćete napraviti holistički vizualni brend.

Savjet br. 3: Razmislite o korištenju svoje lokacije u svoje ime, ali nemojte se ograničavati

Postoji posebna ravnoteža između priopćavanja lokacije vašeg restorana u vaše ime i ograničavanja.

Zamislite da jednostavno otvorite restoran pod nazivom “Main Street Café”. Ako zakupite prostor u glavnoj ulici u vašem gradu, to bi dobro funkcioniralo. Kupci će vas uvijek dotjerati da se vozite glavnom ulicom pokušavajući pronaći hranu.

Ali što se događa ako se proširite na poseban grad, a u glavnoj ulici nema slobodnih mjesta? Ili, ako ne produžite najam i trebate se preseliti u posebnu ulicu? U oba ova scenarija vjerojatno ćete morati promijeniti brend.

Ovisno o vašem poslovnom planu, korištenje vaše lokacije u nazivu restorana ili kafića često je korisno. Ali ako se nadate da ćete prerasti u niz, potvrdite da vaše ime nije ograničavajuće.

Savjet #4: Budite originalni

Vaš restoran će se natjecati s restoranima s tisućama OpenTable recenzija. da biste se suočili, bitno je odabrati ugled koji je originalan u usporedbi s vašim konkurentima. Odabir imena u jednini pomoći će vašem restoranu da se istakne na stranicama s recenzijama, iako imate manje recenzija.

Poželjet ćete zaobići imena koja su gotovo poput poznatih brendova restorana. Vaši bi vas kupci mogli vidjeti kao kopiju poznate robne marke i vjerojatno ćete naići na probleme sa zaštitnim znakovima.

Jedan izvrstan test za utvrđivanje je li vaše ime originalno je provjera dostupnosti domene. Pokušajte pretražiti najpopularnije proširenja domene. neki od njih uključuju .com, .net i domenu vaše zemlje (kao što je .co.uk ili .in).

Da biste bili 100% sigurni, trebali biste razmotriti opsežnu pretragu zaštitnih znakova. Više detalja o zaštitnim znakovima ima u generator slučajnih imena restorana .

Savjet #5: Isprobajte različite tehnike imenovanja

Prvi dojmovi su važni. genijalno ime s osobnošću pomoći će vašem restoranu da se istakne.

Da biste pronašli privlačno ime, često je korisno poduzeti širenje različitih tehnika imenovanja. I ne trebate naš generator imena restorana za sve njih!

Dvije moje omiljene tehnike imenovanja uključuju aliteraciju i emocionalne asocijacije. Znanstveno je dokazano da su ova imena nezaboravna kod kupaca.

Aliteracija uključuje ponavljanje ekvivalentnog slova unutar dvije uzastopne riječi. izvrstan primjer aliterativnog imena u svijetu restorana je Dunkin‘ Donuts.

Imena s emocionalnim asocijacijama lako je potražiti kod proizvođača jeftine robe. Unesite emociju + opisnu ključnu riječ. na primjer, u primjeru kafića s temom plaže, tražit ćete „relax grill“. Neka istaknuta imena tijekom ove pretrage uključivala su „Shady Grill“ i „Patio Grill“.

Ići generator slučajnih imena restorana generator imena restorana! Ako tražite privlačna imena restorana, na pravom ste mjestu.

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar