Što je Valorant klađenje? – AISLAC

7
Što je Valorant klađenje?  – AISLAC

Valorant klađenje – najjednostavnije stranice za klađenje za vaše Valorant oklade

Valorant, nova i divljački očekivana pucačina iz prvog lica je stigla i vrijeme je da o tome progovorimo. Kako ova igra postaje sve popularnija i stoga su turniri u porastu, Vrednovanje klađenja također postaje sve prisutniji u portfelju kladionica.

Što je Valorant?

Valorant je najnovija igra koju je objavila tvrtka Riot Games. Ova igra može biti mješavina poznatog FPS-a i Battle Arene. na taj način, sport ima sličnost s naslovima kao što su CSGO, Overwatch ili Apex Legends.

Trenutno je sport u fazi Open Beta u kojoj već mnogi igrači pomažu u realizaciji završetka projekta. Njegovo lansiranje privuklo je poprilično milijun i pol ljudi, a uspio je prekinuti i zapise vizualizacija unutar Twitch platforme – što bi moglo biti puno za fazu Valorant Betting.

Ostalo je još nekoliko mjeseci da se utvrdi kako Valorant raste kao eSport, ali sigurni smo da bi se to moglo dogoditi! Pogotovo sada kada je najavljen službeni datum izlaska Valoranta. I, kao što svi očekujemo, slijedi Valorant Betting. Pa, popričajmo malo o tome kako će stvari biti.

Zašto morate pokušati podržati Valorant?

Postoje uglavnom 3 razloga:

1. To je igra koja razbija obrazac Riot

Svi smo navikli na Riot Games odnose s League of Legends. zbog sjajne administracije najveće svjetske MOBA-e, Valorant je uspio izazvati tonu hypea oko cijele zajednice igrača. Također obećava da će biti igra s mnoštvom sadržaja koji će se iskoristiti, nešto što privlači još više pažnje.

2. Pro igrači iz drugih FPS-a će migrirati na Valorant

Prelazak profesionalaca iz Overwatcha na Valorant je možda primarni simptom. To se događa zato što su profesionalni igrači više zainteresirani za Riotov novi projekt kao tržište u nastajanju – ili jednostavno lakšu priliku da prijeđu s #13 na #1.

3. Manje igrača znači veći profit

Valorant je možda nova igra i zato će trebati vremena da Valorantove oklade postanu poznate. Ali stranice na kojima ćemo podržati Valorant obećavaju da će dobici biti iznad u drugim igrama. Razlog: to je tržište s nekoliko kladioničara s više šansi za pobjedu.

Ključne značajke poštene Valorant stranice za klađenje

Kao i obično, povjerenje i raznolikost ključne su činjenice za pošteno mjesto za esport klađenje, ali evo 3 činjenice koje će odrediti promjene na ovom novom tržištu.

  • Oklade moraju imati dovoljnu dubinu i širinu: Valorantove oklade moraju se smatrati načinom prekida kalupa. Nadilazeći jednostavne oklade na dobitak i poraz.
  • Klađenje uživo od Valoranta: mogućnost da podupire igrače, rezultate, prvo ubijanje, između ostalog, bolje funkcionira u klađenju u stvarnom vremenu.
  • Valorantni izgledi: kao što je uobičajeno, izgledi moraju biti jasni i dobro utemeljeni. Ako ne možete vjerovati koeficijentu web-mjesta, onda ćete se ispravno kladiti.

Valorantovi turniri

Kao iu drugim igrama ovog stila, Valorant planira imati nekoliko turnira godišnje. Valorantove stranice za esport klađenje mogu unovčiti te turnire kako bi ostvarile veću vidljivost.

Očekivanja su podržana Riot Games promovira nekoliko turnira godišnje. Valorant neće biti iznimka od sadašnjosti, tako da je pošteno vrijeme da Valorantove stranice za klađenje regrutiraju više igrača.

Započnite ovisno o Valorantu

Valorant će biti FPS s tonama standardnih naslova. Stoga, kako bismo potaknuli plus unutar Valorantovog klađenja, analizirat ćemo čimbenike s kojim i kako na drugim igrama.

  • Promatrajte najistaknutije igrače kako biste razumjeli njihov način igranja – osobito one koji migriraju iz Overwatcha, Apex Legends i CSGO-a.
  • Potražite oklade koje su napravljene prije i znajte njihovu vjerojatnost: prvo ubijanje, udarci u glavu, između ostalog.
  • Analizirajte ove parametre malo prije lansiranja, na primjer, lakše je realizirati udarac u glavu u Overwatchu nego u CSGO-u.

Pročitajte također: Načini na koje vam CBT terapija može pomoći da vodite bolji i sretniji život

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar