Saznajte više o (najprodavanijim) mješavinama organskog čaja u Australiji

6
Saznajte više o (najprodavanijim) mješavinama organskog čaja u Australiji

Svaki dan milijuni ljudi započinju svoj dan šalicom kave ili mješavine čaja koja se kuha na pari prožetih listovima crnog čaja. Ponekad oboje! Uz to, većina nas još uvijek teško razmišlja i odlučuje hoće li uživati ​​u šalici kave ili čaja. Pa, moramo spomenuti da oboje imaju nevjerojatan okus; oba isporučuju dobru dozu kofeina, a oba donose nekoliko zdravstvenih prednosti.

Nije važno koju ćete varijantu odabrati među njima; oboje postoje stoljećima i još uvijek postoje iz nekoliko dobrih razloga. Uz veliku potrošnju čaja, mnoge australske tvrtke za proizvodnju čaja su se javile i predstavile svježu raznolikost čajnih mješavina kojima se dive čak i inovativni baristi, znalci i somelieri diljem svijeta.

Prije nego što prijeđemo na upoznavanje s nekim od odobrenih i najprodavanijih varijanti organski čaj u Australiji, evo kratkog sažetka. U osnovi, biljni čajevi se uzgajaju bez upotrebe štetnih pesticida i gnojiva. Čak je i tlo koje se koristi u plantažnoj farmi prožeto prirodnim hranjivim tvarima i prirodnim kompostom, miješajući blagotvorno blago u listovima čaja.

Također, mješavine organskih čajeva sadrže vrhunske katehine i polifenole, koji su savršena doza antioksidansa. No, prvo, pogledajmo neke ručno odabrane listove čaja koje su brali i prodavali različiti Australske tvrtke za proizvodnju čaja.

  • Engleski doručak – Mješavina koja tradicionalno potječe sa Šri Lanke. Slomljeni listovi čaja savršeni su za pogoditi pravo mjesto i probuditi um svako jutro.
  • Crni čaj – To je prekrasno uravnotežena mješavina s više zemljanog karaktera i prirodnog okusa bergamota.
  • Pepermint – Lagana, ukusna, menta i osvježavajuća varijanta čaja pruža ritam vašem umu i tijelu bez ikakvog sadržaja kofeina.
  • Zeleni jasmin – Mješavina ima punu koricu jasmina i ostavlja svjetlo žutu infuziju. Savršeno za opuštanje vaših osjetila u osvježenom stanju.
  • Narančasti pekoe – Listovi crnog čaja imaju prepoznatljiv miris i okus idealan za cjelodnevno uživanje, sa ili bez mlijeka.
  • Šumska bobica – Jedna od voćnih i slatkih varijanti čaja koja budi i oduševljava osjetila. U mješavini se može uživati ​​i topla i hladna, pripremljena s lijepom kolekcijom poljskog cvijeća i bobičastog voća.

U konačnici, ono što je najvažnije je odabrati pouzdanog proizvođača koji nudi tako korisne mješavine izvrsne kvalitete i po konkurentnim cijenama. Dakle, ako ste ugostitelj, trgovac na malo ili dobavljač, prijeđite na kupnju na veliko i pomozite svom poslovanju da napreduje s rješenjima po mjeri. Dakle, koju mješavinu organskog čaja više volite? Je li netko od vaših favorita iznenadio vaše kupce i goste? Javite nam svoje favorite u komentarima ispod; voljeli bismo čuti od vas.

Schreibe einen Kommentar