Punjenje cilindra Novec 1230 – zašto i za što bi vam moglo trebati?

7
Punjenje cilindra Novec 1230 – zašto i za što bi vam moglo trebati?

Ako ste vlasnik i/ili jednostavno koristite zgradu, zaštita od požara je vaša puna odgovornost. Trebali biste organizirati odgovarajuću redovitu provjeru i održavanje opreme za gašenje požara, uključujući potpunu brigu o vašim aparatima za gašenje požara i Novec 1230 punjenje cilindara. Ovdje možete naučiti neke osnovne informacije o tome što je Novec 1230 i kako napraviti Novec 1230 punjenje za cilindar.

Što je Novec 1230?

Novec 1230 je uobičajena zamjena za halon proizveden u SAD-u koji je popularno plinovito sredstvo za učinkovito gašenje požara. Ima značajku niskog globalnog zatopljenja i može biti od velike pomoći u slučajevima kada se voda ne smije koristiti kao protupožarno sredstvo, kao u objektima koji su opremljeni skupim elektroničkim uređajima, kao što su npr. server sobe ili druge prostorije, kao što su bolnice, muzeji ili banke, da spomenemo samo neke.

Novec 1230 je u obliku tekućine na sobnoj temperaturi, međutim, brzo se pretvara u plin tijekom pražnjenja. Proizvod se koristi za aplikacije za poplave i uobičajen je za prijenosne aparate za gašenje požara. To znači da ćete morati napuniti cilindar Novec1230 kako biste ga učinkovito koristili tijekom cijelog vremena servisa.

Kako napraviti punjenje za cilindar Novec 1230?

Svaki put kada trebate dopuniti cilindar Novec 1230, razumno je obratiti se ovlaštenom objektu za punjenje Novec 1230 za gašenje požara. Tvrtka s kojom treba poslovati treba biti propisno verificirana, odobrena i certificirana u Kanadi. Pouzdani izvođač može Vam pružiti pouzdana, moderna i stručna rješenja za punjenje i zamjenu cilindara koje koristite za gašenje požara.

Zgodno je kupiti nove uređaje za gašenje požara i napuniti postojeće boce na jednom mjestu. Molimo vas da odaberete potpuno certificirane usluge, koje u pravilu uključuju UL/ULC popis za recikliranje i ponovno punjenje čistih sredstava, standardnu ​​bazu i hitno 24/7 punjenje cilindara Novec 1230.

Možete jednostavno trgovati halonom i čistim agentom s pravom lokalnom tvrtkom. Ugledni lokalni izvođač sustava zaštite od požara moći će dopuniti i napuniti sve najpopularnije robne marke aparata za gašenje požara i opreme za gašenje požara, uobičajenih na tržištu. Možete čak dobiti jednogodišnje jamstvo na uslugu i izradu od vodećeg kanadskog pružatelja zaštite od požara. Takva tvrtka obično drži čitavu zalihu zamjenskih dijelova u slučaju da trebaju održavati aparat za gašenje požara zajedno s njegovim punjenjem. To znači da možete dobiti 100% kvalitetnu uslugu pregleda, održavanja i punjenja svaki put kada morate napuniti svoj cilindar Novec 1230.

Osim toga, kada cilindar navrši pet godina i službeni datum isteka stupi na snagu, pouzdani tim opreme za gašenje požara ponudit će potpunu provjeru, pod nazivom H-testiranje i daljnje održavanje uređaja. Tek nakon temeljitog pregleda, vaša stara oprema će se ponovno napuniti ili pravilno zamijeniti kako bi vam se jamčila potpuna sigurnost.

Tim tehničara se stalno educira za rad sa svim vrstama pribora i agenata koji su im potrebni. Profesionalnost osoblja i kvalitetna oprema za dopunu mogu učiniti najučinkovitiji posao za zaštitu od požara vaše zgrade.

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar