odredbe i uvjeti

Uvjeti i odredbe

Dobrodošli u tapge!

Ovi uvjeti i odredbe opisuju pravila i propise za korištenje web stranice tapge koja se nalazi na https://tapge.com/.

Pristupanjem ovoj stranici pretpostavljamo da prihvaćate ove uvjete i odredbe. Nemojte nastaviti koristiti tapge ako se ne slažete sa svim odredbama i uvjetima navedenim na ovoj stranici.

Sljedeća terminologija primjenjuje se na ove Uvjete i odredbe, Izjavu o privatnosti i Odricanje od odgovornosti i sve ugovore: „Kupac“, „Vi“ i „Vi“ odnose se na vas, osobu koja je s njom povezana na web stranici i u skladu je s uvjetima i uvjetima Društva. „Tvrtka“, „Naše Ja“, „Mi“, „Naši“ i „Mi“ odnose se na našu tvrtku. „Strana“, „Stranke“ ili „Mi“ odnosi se i na Kupca i na nas. Svi uvjeti odnose se na ponudu, prihvaćanje i provjeru plaćanja koja je neophodna kako bi se proces naše pomoći Kupcu poduzeo na najprikladniji način u izričitu svrhu zadovoljenja potreba Kupca u vezi s pružanjem njegovih deklariranih usluga. Tvrtka, u skladu s važećim zakonodavstvom Nizozemske i podložno njima. Svaka upotreba gornje terminologije ili drugih riječi u jednini, u množini, u velikom i/ili u istom ili u njima, smatra se zamjenjivom i stoga kao referenca na isto.

Kolačići

Koristimo kolačiće. Pristupanjem tapge-u pristajete na korištenje kolačića u skladu s tapge Politikom privatnosti.

Većina interaktivnih web-mjesta koristi kolačiće kako bi nam omogućili dohvaćanje korisničkih podataka za svaki posjet. Naša web stranica koristi kolačiće za aktiviranje funkcionalnosti određenih područja kako bi se olakšalo ljudima koji posjećuju našu web stranicu. Neki od naših pridruženih/oglašavačkih partnera također mogu koristiti kolačiće.

Licenca

Osim ako nije drugačije navedeno, tapge i/ili njegovi davatelji licence posjeduju autorska prava na sav tapge materijal. Sva prava intelektualnog vlasništva su pridržana. Možete mu pristupiti s tapge-a za svoju osobnu upotrebu u skladu s ograničenjima navedenim u ovim uvjetima i odredbama.

Ne biste trebali:

 • Ponovno objavite materijal s tapge-a
 • Prodaja, iznajmljivanje ili podlicenciranje materijala od strane tapge-a
 • Reproduciraj, kopiraj ili dupliciraj materijal s tapge-a
 • Ponovno distribuirajte sadržaj s tapge-a

Ovaj Ugovor će započeti na dan potpisivanja. Naši uvjeti i odredbe izrađeni su uz pomoć Standardnih uvjeta i odredbi .

>

Dijelovi ove stranice pružaju mogućnost korisnicima da objavljuju i razmjenjuju mišljenja i informacije u određenim područjima stranice. tapge ne filtrira, ne uređuje, ne objavljuje ili provjerava komentare prije nego što se pojave na stranici. Komentari ne odražavaju stavove i mišljenja tapge-a, njegovih agenata i/ili povezanih društava. Komentari odražavaju stavove i mišljenja osobe koja objavljuje svoje stavove i mišljenja. U mjeri u kojoj je to dopušteno primjenjivim zakonom, tapge neće biti odgovoran za bilo kakve komentare ili bilo kakvu odgovornost, štetu ili trošak koji je nastao i/ili nastao kao rezultat bilo kakvog korištenja i/ili objavljivanja i/ili prikaza komentara na ovoj web stranici. / p >

tapge zadržava pravo nadzirati sve komentare i ukloniti sve komentare koji se mogu smatrati neprikladnim, uvredljivim ili uzrokovati kršenje ovih Uvjeta i odredbi.

Jamčite i izjavljujete da:

 • Imate li pravo objavljivati ​​komentare na našoj stranici i imate li sva potrebna dopuštenja i pristanak za to?
 • Komentari ne krše nikakva autorska prava, uključujući bez ograničenja autorska prava, patent ili zaštitni znak bilo koje treće strane.
 • Komentari ne sadrže nikakav klevetnički, klevetnički, uvredljiv, opscen ili drugi nezakonit materijal koji krši privatnost
 • Komentari se neće koristiti za privlačenje ili promicanje poslovnih ili običajnih ili komercijalnih ili nezakonitih aktivnosti.

Ovime dajete tapge-u neisključivu licencu za korištenje, reproduciranje, uređivanje i ovlašćivanje drugih da koriste, reproduciraju i uređuju bilo koji od vaših komentara u bilo kojem obliku, formatu ili mediju.

Hiperveza na naš sadržaj

Sljedeće organizacije mogu se povezivati ​​na našu web stranicu bez prethodnog pismenog odobrenja:

 • Državne agencije,
 • Tražilice?
 • Novinske organizacije?
 • Distributeri kataloga mogu se povezivati ​​na našu web stranicu na isti način na koji hiperlinkuju na web stranice drugih navedenih tvrtki. i
 • Akreditirane tvrtke u cijelom sustavu, osim što privlače neprofitne organizacije, dobrotvorne organizacije i dobrotvorne organizacije koje ne smiju biti povezane s našom web-stranicom.

Te organizacije mogu povezivati ​​našu početnu stranicu, postove ili druge informacije s web-mjesta, pod uvjetom da poveznica: (a) ni na koji način ne dovodi u zabludu. (b) ne podrazumijeva sponzorstvo, potporu ili odobrenje povezane strane i njenih proizvoda i/ili usluga; i (c) uklapa se u web stranicu pridruženog društva.

Možemo razmotriti i odobriti druge zahtjeve za povezivanje sljedećih vrsta organizacija:

 • Općepoznati izvori potrošačkih i/ili poslovnih informacija,
 • web stranice zajednice dot.com;
 • udruge ili druge skupine koje predstavljaju dobrotvorne organizacije,
 • distributeri elektroničkog imenika?
 • web portali?
 • računovodstvene, pravne i konzultantske tvrtke. i
 • obrazovne ustanove i trgovačka udruženja.

Odobrit ćemo zahtjeve za podružnice ovih organizacija ako odlučimo da: (a) pridruženo društvo neće učiniti da izgledamo nepovoljno prema nama samima ili našim akreditiranim tvrtkama. (b) organizacija nema negativnu evidenciju kod nas. (c) korist za nas od vidljivosti hiperveze kompenzira izostanak tapge-a. i (d) veza je u kontekstu općih informacija o resursima.

Ove organizacije mogu povezivati ​​na našu početnu stranicu ako veza: (a) ni na koji način ne dovodi u zabludu. (b) ne podrazumijeva sponzorstvo, potporu ili odobrenje povezane strane i njenih proizvoda ili usluga; i (c) uklapa se u web stranicu pridruženog društva.

Ako ste jedna od organizacija navedenih u stavku 2. i zainteresirani ste za povezivanje na našu stranicu, obavijestite nas slanjem e-pošte na tapge. Uključite svoje ime, naziv vaše organizacije, podatke za kontakt, kao i URL vaše web stranice, popis svih URL-ova koje namjeravate povezati s našom web-stranicom i popis URL-ova na koje će vaša stranica povezivati ​​koju želite povezati. Pričekajte 2-3 tjedna za odgovor.

Ovlaštene organizacije mogu hiperlinkovati našu web stranicu na sljedeći način:

 • Koristeći naziv naše tvrtke. ili
 • Korištenje jednog lokatora resursa povezanog s ili
 • Korištenjem bilo kojeg drugog opisa naše web-lokacije, povezivanje na nju ima smisla u kontekstu i formatu sadržaja na web-mjestu povezane stranice.

Ne smijete koristiti logotip tapge ili drugo umjetničko djelo za prijavu bez ugovora o zaštitnom znaku.

iFrames

Bez prethodnog odobrenja i pisanog dopuštenja, ne smijete stvarati okvire oko naših web stranica koji na bilo koji način mijenjaju vizualnu prezentaciju ili izgled naše stranice.

Obveza sadržaja

Nismo odgovorni za bilo kakav sadržaj koji se pojavljuje na vašoj web stranici. Suglasni ste da ćete nas štititi i braniti od svih potraživanja na vašoj web stranici. Nijedna poveznica ne smije se prikazivati ​​ni na jednoj web-lokaciji koja se može protumačiti kao klevetnička, opscena ili kriminalna ili kršeća, na drugi način kršeći ili podržavajući kršenje ili drugo kršenje bilo kojeg prava trećih strana.

Vaša privatnost

Pročitajte Pravila o privatnosti

Zadržavanje prava

Zadržavamo pravo zahtijevati da uklonite sve veze ili bilo koju specifičnu vezu na našu web stranicu. Odobravate trenutno uklanjanje svih poveznica na našu web stranicu na zahtjev. Također zadržavamo pravo izmjene ovih uvjeta i pravila povezivanja u bilo kojem trenutku. Nastavkom povezivanja s našom web-stranicom pristajete na obveze i pridržavanje ovih uvjeta povezivanja.

Uklonite veze s naše stranice

Ako na našoj web stranici pronađete vezu koja je uvredljiva iz bilo kojeg razloga, slobodno nas kontaktirajte i obavijestite nas u bilo kojem trenutku. Razmotrit ćemo zahtjeve za uklanjanje veza, ali nismo dužni to učiniti niti vam izravno odgovoriti.

Ne jamčimo da su informacije na ovoj stranici točne, ne jamčimo njihovu potpunost ili točnost. niti obećavamo da ćemo osigurati da stranica ostane dostupna ili da se materijal na stranici ažurira.

Odricanje od odgovornosti

U najvećoj mjeri dopuštenoj primjenjivim zakonom, isključujemo sve izjave, jamstva i uvjete koji se odnose na našu stranicu i korištenje ove stranice. Ništa u ovom odricanju od odgovornosti:

 • ograničiti ili isključiti našu ili vašu odgovornost za smrt ili osobnu ozljedu,
 • ograničiti ili isključiti našu odgovornost ili vašu odgovornost za prijevaru ili lažno lažno predstavljanje,
 • ograničiti sve naše obveze ili obveze na bilo koji način koji nije dopušten primjenjivim zakonom. ili
 • isključiti sve naše obveze ili obveze od kojih se ne može odreći u skladu s primjenjivim zakonom.

Ograničenja i zabrane odgovornosti navedene u ovom odjeljku i drugdje u ovom odricanju od odgovornosti: (a) podliježu prethodnom stavku. i (b) regulira sve obveze koje proizlaze iz odricanja od odgovornosti, uključujući odgovornost koja proizlazi iz ugovora, delikta i nedoličnog ponašanja.

Sve dok se web stranica i informacije i usluge na web stranici pružaju besplatno, nismo odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu bilo koje vrste.