Nova godina, novi ured – ArticleSnatch.com

0
Nova godina, novi ured – ArticleSnatch.com

Početak godine nam omogućuje da razmislimo o promjenama koje bismo željeli napraviti tijekom nadolazećih mjeseci, uglavnom s osobnog aspekta. Ali to ne ograničava promjene koje idu u vaš poslovni sektor, gdje promjena može biti pozitivna.

Tijekom posljednjih nekoliko godina svi smo naučili puno o raznolikosti poslovanja, kako se ljudi mogu prilagoditi i alternativnim načinima strukturiranja ureda. Dok krećemo u svjetliju godinu (nadamo se), vrijeme je da pogledamo uredski prostor i učinkovito iskoristimo svaki metar, a da pritom zaštitimo sve članove.

Novi aspekt socijalnog distanciranja dUe to Covid je preokrenuo opći dizajn ureda. Kako se trenutno ne radi o postavljanju više stolova i više o razmaku od 2 m, zahtjevi su se promijenili.

Dizajn ureda uzima u obzir mnoge čimbenike. Stil, udobnost, brendiranje i dugovječnost. Sve je to sastavni dio odabira pravog namještaja, boja i rasporeda.

Veliko je pitanje kako preurediti ured, na koja područja treba obratiti pozornost i koje bi uredske procedure mogle biti preispitane?

Prekidna područja

Vrijeme zastoja u uredu gotovo je jednako važno kao i rad. Zone za pauzu i prostori za ručak trebaju pravi dizajn kako bi se osoblje moglo opustiti i napuniti, te tako nastaviti poslijepodne sa svježim umom.

Sjedeće, sofe i uredski ekrani trebao bi biti dostupan, ali stiliziran na različite načine. Dizajnirajte područja u kojima možete komunicirati, ali i ona posebna područja za osobno vrijeme nasamo.

Sastanci

Mnoge tvrtke priznaju da imaju sastanke koji su lako mogli biti dulja e-pošta ili brzo nadoknađivanje.

U nekim slučajevima, prisustvovanje sastancima može potrajati cijeli dan ili cijelo poslijepodne, kada biste zaista mogli biti u uredu i biti produktivniji. Uvedite promjenu u 2022. kako biste razmotrili sastanke koje rezervirate, možete li uštedjeti vrijeme i kako učinkovitije iskoristiti dragocjeno radno vrijeme.

Podesivi stolovi i sjedala

Generalni radni dani su 8+ sati dnevno. To je cijeli dan boravka na istom mjestu manje-više cijeli dan.

Udobnost i dobrobit su na vrhu popisa kada je u pitanju dizajn radnog mjesta. Imajući na umu zdravlje, podesivi stolovi su dobrodošla opcija i dokazano sagorijevaju više kalorija i održavaju protok krvi.

Podesivi stolovi promoviraju opciju stojećeg stola i mogu se podići na visinu na kojoj možete stajati i raditi kao i obično.

Ali kada vam je potreban odmor ili želite sjedeći položaj, jednostavno spustite stol i sjednete.

Schreibe einen Kommentar