Najbolji savjeti za komercijalno osiguranje za početnike

0
Najbolji savjeti za komercijalno osiguranje za početnike

Pokretanje novog posla nosi vlastiti niz rizika. One se kreću od prijetnje poslovnog neuspjeha do nesreća i ozljeda. Ove financijske rizike moguće je ublažiti komercijalnim osiguranjem, također poznatim kao poslovno osiguranje.

Međutim, pronalaženje i podnošenje zahtjeva za ispravnu policu osiguranja za vaše poslovanje može biti zbunjujuće, a češće nego ne plaši nove vlasnike poduzeća. Naši savjeti osmišljeni su kako bi uklonili dio vašeg straha.

Prije nego što počnete s postupkom osiguranja, razmotrite ove najbolje savjete o komercijalnom osiguranju za početnike:

Nabavite osiguranje!

Često novi vlasnici poduzeća odlučuju odgoditi dobivanje komercijalnog osiguranja jer smatraju da je to nepotreban trošak. Ako imaju osiguranje, često su nedovoljno osigurani. Zapravo, do 40% malih poduzeća uopće nemaju osiguranje.

Provedeno istraživanje pokazalo je da je 35,2% vlasnika malih poduzeća pretrpjelo događaj koji je mogao dovesti do potraživanja od osiguranja. To otvara vaše poslovanje riziku financijske devastacije. Takav se rizik može smanjiti policom osiguranja prilagođenom vašim specifičnim potrebama.

Shvatite porezne implikacije

Vaše komercijalno osiguranje je porezno odbitno. To znači da troškove osiguranja možete smatrati otpisom na svojim poreznim obrascima, što je odličan način poslovne uštede.

Skupite svoje police osiguranja

Postoje razne stvari koje pokriva komercijalno osiguranje, uključujući vaše zaposlenike, izvođače, imovinu, vozila i još mnogo toga. Vlasnici poduzeća često kupuju više osiguranja kako bi pokrili sve te elemente svog poslovanja.

Ovo se sve može zbrojiti. U sljedećoj minuti mogli biste biti daleko iznad svog budžeta za osiguranje. Jedan od načina da uštedite novac je udruživanje pokrića osiguranja – to jest, stavljanje svih zahtjeva za osiguranjem poslovanja pod jednu policu osiguranja. To također pomaže u uštedi vremena prilikom obnavljanja osiguranja.

Pronađite osiguravajuće društvo s dobrom reputacijom

Nezavisni zastupnici osiguranja su zakonski obvezni djelovati u vašem najboljem interesu. Oni predstavljaju više osiguravajućih društava i mogu vam pomoći da dobijete ponude iz raznih izvora. Osiguranje koje nudi jedan osiguravatelj može se razlikovati po cijeni od onoga koje nudi drugi. Mogu se razlikovati i u pogledu pokrića.

Agent će vam pomoći da usporedite police i odaberete onu koja odgovara vašim poslovnim potrebama, kako u smislu pokrića tako i cijene. Također će vam pomoći u analizi rizika vašeg poslovanja, identificirati značajne rizike i odrediti koji se mogu osigurati. To vam omogućuje da se uvjerite da ste zaštićeni što je više moguće i koliko to zahtijeva vaše poslovanje.

Kupite pokriće specifične za industriju

Politika vlasnika poduzeća (BOP) bitna je stavka za male tvrtke. Međutim, osim vašeg BOP-a, također biste trebali kupiti osiguranje specifično i prilagođeno industriji u kojoj vaša tvrtka posluje. Na primjer, Odgovornost izvođača je dobar izbor za krovopokrivački posao.

To vam omogućuje da iskoristite pokriće za rizike specifične za industriju. Na primjer, osiguranje za online, digitalnu tvrtku može uključivati ​​pokriće za rizik DDoS napada, a pokriće za konzultantsku tvrtku može ponuditi zaštitu u slučaju pogrešnog ili netočnog savjeta. BOP ili druga opća polica vjerojatno ne bi osigurala ova pokrića.

Kupnja komercijalnog osiguranja je zbunjujući i dugotrajan proces ako to činite prvi put. Nadamo se da će vas ovi vrhunski savjeti o komercijalnom osiguranju za početnike usmjeriti u pravom smjeru kada je u pitanju kupnja osiguranja za vaše poslovanje.

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar