Najbolji protein sirutke na Amazonu

6
Najbolji protein sirutke na Amazonu

Jeste li se ikada zapitali što znači kada netko kaže da jede biljni obrok ili podržava prehranu hranjenom travom u odnosu na tradicionalnu?

Proteini su neophodni za dobro zdravlje jer funkcioniraju u hormonskoj ravnoteži i regulaciji, čistoj koži, strukturi tkiva, razvoju i popravljanju mišića i drugim procesima. Zbog toga mnogi nutricionisti savjetuju ljudima da kupuju najbolji whey protein na Amazonu.

Gdje možete dobiti više proteina?

AGN Roots promiče potrebu za izolatom proteina sirutke (WPI) prikladnim za svakoga tko je na keto dijeti. Dodatak sadrži manje ugljikohidrata i više proteina za dodatne zdravstvene prednosti.

Još jedan dodatak bogat proteinima je kolagen. Kolagen je po količini na prvom mjestu od najčešćih proteina u ljudskom sustavu. Proteinski izolat kolagena proizvodi se od životinjskog otpada kao što su kosti, koža, membrane ljuske jajeta, itd. To je uobičajena alternativa za keto dijetu jer prirodno ne sadrži ugljikohidrate.

Kolagen ne sadrži samo proteine ​​jer sadrži samo osam esencijalnih aminokiselina unatoč tome što je općenito bez ugljikohidrata. Ima visok sadržaj prolina i glicina (za zdravije kosti, kožu i probavno zdravlje), ali trebat će vam kompletan protein za snažnu izgradnju mišića.

Međutim, najbolji dodatak bogat proteinima je protein sirutke. Postoje dvije vrste proteina sirutke: sirutka hranjena travom i sirutka hranjena žitaricama.

Što je protein sirutke?

Izolat proteina sirutke proizvodi se od otapala koje se odvaja od gruša tijekom postupka proizvodnje sira. Biti jedan od najbolji whey proteini na Amazonu, AGN Roots Grass-Fed Whey tradicionalno se proizvodi od proizvodnje irskog sira. Iako uključuje male količine laktoze, nekoliko osoba koje su blago netolerantne na laktozu mogu tolerirati sirutku, osobito ako se radi o izolatu proteina sirutke bez laktoze.

Sirutka je protein koji je lako probavljiv. Također ima visok sadržaj BCAA (aminokiselina razgranatog lanca). Prema istraživačkim studijama, utvrđeno je da sirutka podržava razvoj mišića i izdržljivost. Čini se da je to najbolji izbor proteinskog praha za smanjenje ukupne gladi i podršku razvoju mišića i izdržljivosti uz smanjenje upale.

The protein sirutke najboljeg okusa hranjen travom Utvrđeno je da prah pomaže razvoju mišića i izdržljivosti te jača imunološki sustav. Povećava hranjivu kvalitetu proteinskog praha i smanjuje utjecaj na okoliš koji ima na svijet.

Sirutka hranjena travom naspram proteina sirutke hranjene žitaricama

Uobičajeni protein sirutke u prahu koji se hrani travom, kao i hranjen travom, nutritivno je i ekološki prihvatljiv. Sadržaj hranjivih tvari u kravljim mliječnim proizvodima i siru ovisi o tome što krava konzumira. Industrijski uzgojene krave (umjesto krava koje se hrane travom) hrane se ugljikohidratima do kraja života kako bi se brzo utovile.

Krave koje se hrane travom žive u nehigijenskim i užasnim uvjetima koji često rezultiraju mesom i mlijekom različitog sastava masnih kiselina i varijacija hranjivih tvari. Važno je napomenuti da AGN Roots proizvodi najboljeg okusa protein sirutke hranjen travom koristeći zdrave krave uzgojene na neovisnim irskim farmama.

Sadržaj masnih kiselina u sirutki hranjenoj travom vrlo se razlikuje od onog u običnoj sirutki hranjenoj žitaricama. Više protuupalnih omega 3 masnih kiselina postoji u sirutki koja se hrani travom. Nasuprot tome, obična sirutka sadrži više omega 6 masnih kiselina koje se danas nalaze u mnogim američkim domovima. Konzumacija omega 6 masnih kiselina pripisuje se mnogim iscrpljujućim i neizlječivim bolestima koje muče današnju populaciju.

Zašto je sirutka hranjena travom dobra za okoliš

Među dijetetičarima postoji rasprava o tome je li vrijedna sirutka hranjena travom, ali mnogi vjeruju da jest. Čak i ako nema varijacija u prehrani, dobro se slaže da je sirutka proizvedena od krava koje se hrane travom zdravija za zeleni okoliš. Općenito se vjeruje da je najbolji whey protein na Amazonu proizvode krave koje žive u dobrim vremenskim uvjetima.

Neka istraživanja također otkrivaju da krave koje se hrane travom trebaju manje resursa za sazrijevanje, što implicira da imaju manji otisak staklenika. Međutim, neka istraživanja sugeriraju da to nije slučaj. To je zato što troše više prostora i rezultiraju kašnjenjem u zrelosti ako se ne hrane dobro.

Ako ste u mogućnosti potrošiti dodatni trošak, to gotovo sigurno neće naštetiti vašoj dobrobiti, ali jedina stvarna promjena koju ćete vjerojatno dobiti jest da ćete pomagati kravama koje slobodno lutaju, a ne da budu natrpane u tovilištima. AGN Roots s ponosom podržava AGW (Zeleniji svijet) čija se misija usredotočuje na identificiranje i promicanje poljoprivrednih procesa koji pogoduju klimi, kulturi i stočarstvu. AGW također osigurava da su potrošači informirani o financijskim, društvenim i životinjskim posljedicama njihove kupnje hrane.

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar