Must See: Fake Fliers του Nathaniel Russell

2
Must See: Fake Fliers του Nathaniel Russell

Γειά σου! Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας έναν καλλιτέχνη που ανακάλυψα πρόσφατα. Με τράβηξε αμέσως το «Fliers» του Nathaniel Russell (που είναι πλέον βιβλίο!) γιατί μου θύμισε αφίσες για πάρτι από τότε που ήμουν στο κολέγιο.

Πάντα θαύμαζα την τέχνη του δρόμου που φαινόταν να είναι φυσικά μέρος των φωτοτυπικών χάρτινων πινακίδων και φυλλαδίων που δημιουργούσαν οι μαθητές για να απλώσουν στην πανεπιστημιούπολη. Αυτός ήταν ο τρόπος της δεκαετίας του ’90 για τη διαφήμιση μιας εκδήλωσης. Αυτό ήταν φυσικά πολύ πριν η τέχνη του δρόμου γιορτάζεται στο διαδίκτυο (επειδή, ναι, το Διαδίκτυο είχε μόλις ξεκινήσει). Και ήταν επίσης πριν από την ενδεικτική τάση των ανώμαλων γραμμάτων. Νιώθω ότι είτε ήμασταν trendsetters πολύ πιο μπροστά από την καμπύλη, είτε είμαι επίσημα αρκετά μεγάλος τώρα ώστε να βγαίνουν τα πράγματα από τη μόδα και μετά να επιστρέφω ξανά.

Το αγαπημένο μου ήταν ένα ελαφρώς σαδιστικό (αν και κανένα ζώο δεν τραυματίστηκε ποτέ) ετήσιο πάρτι που ονομαζόταν «Shoot the Dog». Φέιγ βολάν θα ήταν σε όλη την πανεπιστημιούπολη με εικόνες ενός πολύ πρόβατου σκύλου που κοιτάζει στην κάννη ενός όπλου (ψεύτικο) – και τη λεζάντα «Αν δεν έρθεις σε αυτό το πάρτι, θα πυροβολήσουμε αυτόν τον σκύλο». Μακάρι να είχα την προνοητικότητα να αποθηκεύσω μερικά από αυτά τα φυλλάδια για δημιουργική έμπνευση. Οι μαθητές εξακολουθούν να φτιάχνουν φυλλάδια όπως αυτό ή το έχουν προλάβει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

Τα φυλλάδια μας έμοιαζαν πολύ με τον καλλιτέχνη ΝΣυλλογή ψεύτικων φυλλαδίων του athaniel Russell – αν και όχι τόσο έξυπνο. Αυτό είναι το αγαπημένο μου.

αντίθετο του χαμένου σκύλου - κριτική Nathaniel Russell

Οι παππούδες μου είχαν ένα παιχνίδι κανίς που το έλεγαν Pierre όταν ήμουν πολύ μικρό παιδί. (Το ξέρω?) Και κοιτάζοντας πίσω ως ενήλικας, ποτέ δεν κατάλαβα πραγματικά το θέμα του παππού και του Πιερ. Νομίζω ότι ήταν πιθανώς καλοί σκύλοι γονείς, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι άνθρωποι σκύλων. Πάντα ήμουν λίγο μπερδεμένος με αυτό. Vive La Liberte, Pierre.

Ιπτάμενο του χαμένου σκύλου από τον Ναθάνιελ Ράσελ

Calm Down Party Flier από τον Nathaniel Russell Αν είστε γοητευμένοι και εμπνευσμένοι από αυτά όπως εγώ, μπορείτε να δείτε περισσότερα στο Ο ιστότοπος του Ναθαναήλ. Ή αγοράσει το νέο του βιβλίο.

Σχετικές αναρτήσεις:

Αρκετά παλιό σχέδιο φύτευσης

Τοπίο Γράμματα του Charles Joseph Hullmandel

Ένας εικονογραφημένος οδηγός για συναρπαστικά νέα λαχανικά κήπου

Εγγραφείτε σήμερα στο δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο μου!

– Μάθετε το σύστημά μου 7 βημάτων για να σχεδιάσετε και να χτίσετε έναν εκπληκτικό κήπο οπουδήποτε στον κόσμο.

– Τα 5 λάθη που κάνουν ΟΛΟΙ όταν δημιουργούν έναν κήπο. (εξοικονομήστε χρόνο, χρήματα και πονοκεφάλους και έχετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα!)

– Πώς να συνεργαστείτε απευθείας μαζί μου (αλλά σε τιμή DIY!) για να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε τον δικό σας υπέροχο κήπο.

εγγραφείτε στη ΔΩΡΕΑΝ πρόκληση 10 ημερών Σχεδιασμός Κήπου

Ο κήπος σας θα φαίνεται πολύ καλύτερος σε λιγότερο από 2 εβδομάδες – Υπόσχεση!

Εγγέγραψέ με

Schreibe einen Kommentar