Koji je očekivani datum za prijavu na MBA CET 2021?

8
Koji je očekivani datum za prijavu na MBA CET 2021?

Uvod

Zajednički prijemni ispit u Maharashtri, također poznat kao MAH CET, prijemni je ispit za fakultete i sveučilišta sa sjedištem u Maharashtri koji svake godine organizira State Common Entrance Test Cell, Maharashtra. MAH CET vam omogućuje da se prijavite za niz različitih tečajeva i na preddiplomskim i na diplomskim razinama. Preddiplomski studiji uključuju farmaciju, inženjerstvo, arhitekturu, planiranje, pravo, obrazovanje, medicinu i likovnu umjetnost. Poslijediplomski tečajevi uključuju računalne aplikacije i upravljanje.

Nekoliko prestižnih koledža sa sjedištem u Maharashtri sudjeluje u MAH CET-u i prihvaća MAH CET bodove za prijem studenata na različite tečajeve. Neki od najistaknutijih među njima su Jamnalal Bajaj Institute of Management Studies (JBIMS), Mumbai; ITM grupa instituta; Sydenham Institute of Management Studies, Research and Entrepreneurship Education (SIMSREE), Mumbai; Maharashtra Institute of Technology, Pune; Xavier Institute of Management and Research, Mumbai; Bharati Vidyapeeth Institute of Management Studies and Research, Navi Mumbai; i KJ Somaiya Institute of Management Studies & Research (KJSIMSR), Mumbai. Podnošenje prijava za MAH CET 2021 daje vam mnoštvo različitih instituta i tečajeva koje možete izabrati i odlučiti kojim karijerom želite ići u životu.

Prijave MAH CET 2021 Rok

Ispiti MAH CET općenito se održavaju svake godine u trećem tjednu ožujka. Održava se ne samo u Maharashtri, već iu mnogim većim gradovima diljem zemlje. U Maharashtri se održava u 36 gradova, kao što su Mumbai, Pune, Nagpur, Thane, Kolhapur, Ahmednagar, Satara, Wardha, Aurangabad, Jalna, Solapur i Sindhudurg. Održava se u 10 gradova izvan Maharaštre, a to su Ahmedabad, Delhi/NCR, Gandhinagar, Kolkata, Bangalore, Lucknow, Bhopal, Panaji, Jaipur i Ranchi.

Prije ispita, glavni koraci su prijava uz plaćanje naknade i preuzimanje pristupne kartice. Prijave MAH CET uglavnom se objavljuju u prvom tjednu siječnja. Zadnji datum za popunjavanje obrasca za prijavu također je naveden zajedno s izdavanjem prijava MAH CET i općenito se postavlja u treći tjedan veljače. Nakon toga, ulaznice za sve kandidate objavljuju se online u trećem tjednu ožujka.

Kako podnijeti zahtjev za MAH CET 2021

Da biste podnijeli zahtjeve za MAH CET, najprije morate otići na web-stranicu State Common Entrance Test Cell. Ovdje morate kliknuti na Nova registracija. Ovdje će se od vas tražiti da ispunite svoje podatke i postavite lozinku. Nakon što ste registrirani, morat ćete se ponovno prijaviti kako biste ispunili svoju prijavu. Nakon što započnete prijavu, od vas će se najprije tražiti da ispunite svoje podatke i svoje obrazovne kvalifikacije. Također ćete morati imati pri ruci skeniranu kopiju vaše fotografije veličine putovnice, kao i svoj potpis jer ih je također potrebno učitati u obrazac. Obrazac ne možete mijenjati nakon što ga pošaljete, stoga sve pojedinosti morate pažljivo dostaviti. Nakon što ispunite sve podatke i učitate sve dokumente, trebate platiti prijavninu. To je potrebno učiniti prije roka za prijavu.

Zaključak

MAH CET aplikacije otvaraju vrata nizu različitih karijera i potencijalni su put do uspjeha. Prijavite se za prijem u neke od najboljih instituta za menadžment, znanost, tehnologiju, pravo ili umjetnost Maharashtre i steknite savršen početak svoje karijere.

Provjerite sve pojedinosti ispita MAH CET 2021 kao što su datumi, obrazac za prijavu, podobnost, nastavni plan, iskaznica, rezultati, uzorak, savjeti za pripremu, papiri s pitanjima i još mnogo toga na https://www.shiksha.com/mba/mah-cet-exam

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar