Ključna poruka tijekom pisanja eseja

6

Ključna poruka tijekom pisanja eseja

Eseji na engleskom su linearni. Počinju na početku kao i završavaju na kraju, pri čemu svaka komponenta dodaje primarnu liniju rasprave, bez varijacija ili ponavljanja. Pisci su odgovorni za jasno razjašnjenje svoje linije neslaganja, kao i za pružanje u urednom stilu kako bi bili sigurni da se posjetitelj može pridržavati toga. Svaki odlomak razmatra jednu značajnu točku, kao i svaki odlomak trebao bi izravno voditi do sljedećeg. Paragrafi su zapetljani uvodom kao i presudom. Da biste dobili ideje za pisanje eseja, posjetite poveznicu najbolja usluga eseja Reddit.

Glavna poruka eseja ima tri glavna dijela:

  • Uvod
  • Glavno tijelo
  • Zaključak

Uvod.

Uvod sadrži dvije komponente:

  • Trebao bi se sastojati od nekoliko općih izjava u vezi s temom kako bi se ponudila povijest vašem eseju, kao i da bi se privukla u interesu posjetitelja. Trebao bi pokušati raspraviti zašto stvarate esej. Može uključivati ​​definiciju pojmova u kontekstu eseja i tako dalje.
  • Također bi se trebao sastojati od izjave određenih zajednica teme i/ili znaka o tome kako će se tema rješavati kako bi se posebno posvetilo pitanju.

Mora uvesti središnju sugestiju ili primarnu funkciju pisanja.

Glavno tijelo

Tekst uključuje jedan ili više odlomaka koncepata, kao i neslaganja. Svaki odlomak stvara podjelu teme. Odlomci eseja sastoje se od glavnih točaka, kao i rasprava u eseju, zajedno sa slikama ili primjerima. Odlomci su međusobno povezani kako bi se ideje povezale. Cilj bi trebao biti objašnjen u eseju, a gledatelji bi trebali imati mogućnost pratiti njegov rast.

Zaključak

Presuda se sastoji od posljednjih pisčevih točaka.

  • Trebalo bi podsjetiti na probleme istaknute u uvodu i spojiti čimbenike koji općenito čine tijelo.
  • Razgovarajte o ukupnom značaju presuda. Koje se općenito stvari mogu razabrati iz eseja u cjelini?

Posjetitelju mora jasno signalizirati da je esej završen, kao i ostaviti jasnu percepciju da je cilj eseja postignut.

Schreibe einen Kommentar