Iznos Do You Tip a Caddy in Golf Ekstremni vodič za napojnicu

8
Iznos Do You Tip a Caddy in Golf Ekstremni vodič za napojnicu

Iznos koji biste trebali napojmiti za caddy doista je neizvjesna stvar. S jedne strane, ne trebate iznenađujući rad vašeg caddyja. Štoviše, opet, ne možete pretjerati s napojnicama. Sve u svemu, što ćeš sada? Ovaj članak će to riješiti i educirati vas o iznosu napojnice za caddy.

Ugledni golf esejist, novinar Sunday Timesa i pojedinac iz Svjetskog golfskog lobija priznanja i stručnjak Henry Longhurst jednom je rekao: “Pristojan kedi je veći od jednostavnog suradnika. On je vodič, mislilac i suputnik.” U slučaju da ponesete caddy sa sobom dok igrate golf, igra može biti jednostavna i izvanredna za vas.

Iznos Do You Tip a Caddy?

Kadiji su u osnovi vođeni svojom razinom i radom. Na primjer, forecaddies plaćaju uobičajenih 120 dolara, junior caddies plaćaju ograničenje od 6 dolara za različite poduhvate, a bageri plaćaju oko 50 dolara. Također, općenito možete dati napojnicu kadiju veliki dio cijene runde ovisno o njegovom radu.

Trenutno se postavlja upit, kakvu vrstu posla očekujete od caddyja? Vrlo dobro može biti na bilo koji način slično prenošenju vaše golfske opreme, prijenosu palica i njihovom čišćenju, procjeni udaljenosti, otkrivanju loptice odakle je ispuštena, upućivanju na igru ​​ako je važno, i tako dalje

Nije širok raspon Najbolji simulator golfa zahtijevaju napojnicu i u brojnim dijelovima svijeta napojnica nije dopuštena. Ipak, pitanje napojnice je vrlo normalno u SAD-u. U slučaju da igrate golf tamo gdje je napojnica dopuštena, trebali biste dati napojnice na tom terenu za golf. Ovdje je sve o davanju napojnice.

Zanimljive točke pri prenošenju kesija

Savjetujte Caddies prema njihovoj razini.

Brojni golferi oklijevaju dati savršenu mjeru kedija. Doista, ne postoje stroge smjernice za prevrtanje kedija. Postoje različiti stupnjevi kadija. Poput forecaddija, junior caddija, jednostrukih ili dvostrukih bagera i tako dalje, njihov tip je raznolik prema razini caddija.

Koliki iznos bi bila dobra ideja da date napojnicu forecadiju?

Predkadija bi trebao dobiti uobičajenih 100 do 120 dolara s skupa. Ipak, u slučaju da trebate dati napojnicu odvojeno od svog okupljanja, dajte mu oko 25 do 30 dolara i savjetujte svakom pojedincu iz vašeg okupljanja da to učini.

Imajte na umu da prednji kadija ne prenosi vreće za golf. Tipično, forecadie se imenuje na okupljanje četiri golfera jer pokušava uhvatiti svačije udarce i ima posla s igračima.

Štoviše, najbolji dio je da oni pitaju šefa golf terena ili kedi asa za savjete o najvještijoj metodi davati prednje kadije. Pokušajte ne pitati caddyja iznos koji mu treba platiti. Budući da će to biti ponižavajuće za oboje.

Koliki iznos dajete napojnicu manjem kediju?

Trebali biste dati napojnicu junior caddyima ovisno o njihovom radu. Neće vam biti teško u slučaju da date više savjeta osobama koje će prenijeti vaše palice za golf. Budući da prenose klubove u svim klimatskim uvjetima, širok raspon ravnih i nenormalnih načina. Uz to vam s vremena na vrijeme nude ljubazne upute.

Možete im platiti 5-6 dolara za pospremanje vašeg kluba. U slučaju da otkrijete da caddy ne čisti dobro vaš klub, jednostavno u velikoj mjeri u klubu, u tom trenutku mu možete dati napojnicu od 2 do 3 dolara.

U svakom slučaju, ako caddies čiste prilično dobro, možete izgraditi mjeru prevrtanja komada. Pojedinci koji otkriju loptu odakle je pala mogu od vas predvidjeti nešto više od običnog iznosa. Budući da, kada udarite loptu tijekom igre, kadiji se moraju suočiti s velikom količinom nestašluka kako bi otkrili kamo je lopta otišla.

Na primjer, ako loptica ode tamo gdje je velika trava, u tom trenutku kedi ide tamo i puzi koljenom do duboke trave i otkriva lopticu za golf. Mogu postojati otrovne zmije ili bube, no kadiji ne osjećaju da bi mogli biti u opasnosti. Još jednom, njihove noge mogu pasti na visoka i niska mjesta, a mogu se hiper-ispružiti dok uzimaju loptu. Jednom riječju, riskiraju sa svojim životom, toleriraju vlastitu nesreću, ali ipak otkrivaju vašu loptu.

Koliki iznos dajete napojnicu usamljenoj ili dvostrukoj vrećici?

Caddy, koji samo prenosi vaše Domaći simulator golfa paket, možete platiti ukupno od 50 do 60 dolara. Ipak, dajte nešto manje od onoga što inače plaćate za dvostruko pakiranje. Budući da kada kedi zajedno prenese vašu vreću i čopor drugog igrača, tom igraču također treba dati napojnicu.

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar