Čimbenici koji utječu na cijenu usluge čišćenja poslovnih prostora

7

Cijena usluge profesionalnog čišćenja svakako je primarna briga kada planirate unajmiti jedno za svoje poslovanje. No, ne postoji univerzalna formula kada je u pitanju cijena jer se može razlikovati od jedne tvrtka za čišćenje drugome. Možete dobiti besplatnu ponudu od različitih dobavljača kada tražite komercijalne tvrtke za čišćenje Sydney, i trebali biste moći odrediti bi li oni bili najprikladniji za vaše poslovanje.

Znate li da mnogo faktora ulazi u ponudu komercijalnog čišćenja? Da, nije nagađanje. Dobra tvrtka za čišćenje razmotrit će vaše potrebe čišćenja i uključiti ih u prijedlog kako bi odredila cijenu i pružila vam realne i relevantne cijene.

Evo tri glavna čimbenika koji utječu na komercijalnu cijenu čišćenja.

Veličina objekta

To je jedan od odlučujućih čimbenika cijene profesionalnog čišćenja. Dok manjim objektima nije potrebno dugo za čišćenje i zahtijevaju više ljudskih resursa, velikim komercijalnim objektima treba vremena za čišćenje i zahtijevaju više čistača. Većina tvrtki za čišćenje naplaćuje po kvadratu. No, ipak, visoka kvadratura ne znači i visoku stopu čišćenja ureda po satu.

Opseg posla ovisi o tome koja se oprema, namještaj i oprema nalaze u Vašem poslovnom prostoru. Postoje predmeti koji zahtijevaju dubinsko čišćenje kao što su zavjese, tepisi, presvlake itd. i treba ih rukovati u određenim vremenskim okvirima radi pravilnog održavanja. Ako opseg posla uključuje dodatne poslove osim zakazanih poslova, na njega možete očekivati ​​premiju. Te će stvari tada odrediti koliko će sredstava za čišćenje biti potrebno za vaš objekt.

Koliko često će vam trebati usluga čišćenja

Dok neki objekti zahtijevaju dnevne usluge čišćenja, drugi će možda trebati tjedne usluge čišćenja. Učestalost korištenja usluge profesionalnog čišćenja ovisi i o vrsti usluge čišćenja koja vam je potrebna za vaš objekt.

Što više zaposlenika upravljate i klijenata s kojima se bavite, češće biste trebali čistiti svoj ured. Ako upravljate izložbenim prostorom koji ima prikaz kupaca, morate često čistiti prostor jer prvi dojam utječe na odluke o kupnji. Međutim, ako vodite malu tvrtku koja ima malo ili nimalo posjeta, mogli biste je povremeno očistiti. Ovi čimbenici također utječu na stope komercijalnog čišćenja.

Mjesto

Iako može biti iznenađujuće, to je jedan od čimbenika koji utječu na stope komercijalnog čišćenja. Tvrtke koje se nalaze izvan gradskih sredina obično plaćaju više za profesionalne usluge. Međutim, cijena može varirati od jedne usluge čišćenja do druge, ovisno o lokaciji.

Čišćenje poslovnog ureda ne mora biti skupo

Napravite popis prioriteta čišćenja za vaše poslovanje i pronađite tvrtku koja nudi fer cijenu. Profesionalna tvrtka za čišćenje po visokoj cijeni ne znači da pruža kvalitetnu uslugu i obrnuto. Prije nego što ga odaberete, provjerite jesu li vaše potrebe čišćenja ureda zadovoljene na odgovarajući način i odaberite onu koja pruža kvalitetnu uslugu po razumnoj cijeni. Čist ured dodaje vrijednost vašem poslovanju, a angažiranje profesionalnih usluga čišćenja ureda definitivno je vrijedno ulaganja.

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar