Alati za stvaranje utjecajnih Facebook anketa

0
Alati za stvaranje utjecajnih Facebook anketa

Ako promovirate tvrtku na mreži, možda ćete biti zabrinuti kako povećati angažman. Poželjna je učinkovita marketinška strategija za stvaranje nezaboravnog dojma na tržištu. Vaša kampanja mora potaknuti interakciju između potencijalnih kupaca i kupaca. Da biste ostvarili najbolje rezultate iz online marketinške kampanje, možete kupiti glasove. Imajte na umu da je Facebook nedavno dodao ovu značajku i vrlo je korisna za vlasnike tvrtki. Mnogi profesionalci također se trude kupiti glasove u anketama za Facebook kako bi povećali angažman. To je najlakši način za izgradnju vrijednosti robne marke na tržištu.

Većina marketinških stručnjaka ovih dana veseli se stvaranju zanimljivih anketnih pitanja koja mogu povećati stopu odgovora na Facebooku. Međutim, neki od vas možda su novi u ovoj značajci i možda traže savjete za izradu anketa na mreži. Ne brinite! U nastavku smo istaknuli nekoliko zanimljivih alata koji vam mogu pomoći u izradi anketa na mreži. Kada budete spremni sa svojim anketama, možete dodatno dobiti glasove za facebook anketu kako biste povećali angažman.

Alat 1: Anketa:

Anketa je jedna od najpopularnijih aplikacija među poslovnim stručnjacima i pojedincima. Ovu aplikaciju svatko može besplatno koristiti i korisnicima omogućuje stvaranje podržanih anketa. Ova aplikacija dodaje značajku ankete vašem Facebook profilu i nastavlja pratiti odgovore publike. Ako prijeđete na premium verziju ove aplikacije, može vam pomoći da uklonite oglase iz anketa. Ispitanici također mogu dodati komentare vašim anketama.

Aplikacija Ankete pomaže vlasnicima tvrtki da spremaju ankete i mogu analizirati rezultate u bilo kojem trenutku u budućnosti. Ostale vrhunske značajke ove platforme su oglašavanje anketa putem vašeg vlastitog sustava i navođenje vaših ispitanika da lajkaju vašu stranicu dok odgovaraju na pitanja ankete. Možete otključati premium značajku jednostavnim plaćanjem 19 USD po anketi.

Alat 2: Signal gužve:

Crowd Signal kreiraju isti stručnjaci za softver koji su razvili WordPress platformi tako da možete očekivati ​​višu tehničku kvalitetu kao i sigurnost podataka na ovoj platformi. Ova je aplikacija poznata po svojoj naprednoj funkcionalnosti, a također omogućuje korisnicima izradu kvizova, anketa uključujući ankete. Ti se sadržaji mogu lako dijeliti na različitim platformama društvenih medija kao što su Twitter, Facebook, kao i putem e-pošte kako bi se povećala promocija robne marke.

Uz platformu Crowd Signal, poslovni stručnjaci mogu prilagoditi svoje ankete dodavanjem posebnih videozapisa i slika. Korisnici također mogu mijenjati pitanja prema zahtjevu, postaviti uvjete privatnosti i napraviti analizu za odgovore prikupljene na anketama. Neobrađeni podaci mogu se dalje izvesti u Google dokumente, CSV, PDF i Excel datoteke radi detaljne analize.

Obje ove platforme mogu vam pomoći da napravite zanimljive ankete bez trošenja puno vremena. Jednostavni su za korištenje i dovoljno interaktivni tako da čak i početnici mogu s lakoćom kreirati ankete. Kada vaše ankete budu spremne, možete dobiti glasove za online anketu kako biste povećali angažman. Postoji toliko mnogo davatelja usluga na mreži koji vam mogu pomoći da kupite glasače u anketi.

Schreibe einen Kommentar