7 zabavnih stvari u Kralendijku?

5
7 zabavnih stvari u Kralendijku?

Kralendijk je karipski otok koji se nalazi sjeverno od Venezuele koji je politički dio Nizozemske. To je uglavnom ravan koraljni otok bez rijeke, poznat po ronjenju, jedrenju na dasci i promatranju ptica, osobito flaminga. Budući da nema pješčanih plaža i ima prekrasne koraljne grebene, kruzeri su manje posjećeni. Bonaire se može pohvaliti ronjenjem na plaži svjetske klase, većinom jednostavnim, što ga čini idealnim za početnike ili iskusne ronioce koji traže opušteno autonomno ronjenje. Također, ostvarite odlične ponude Rezervacija letova United Airlinesa.

Putovanje brodom

Uživajte u netaknutoj prirodnoj raskoši na putovanju brodom do malog otočića Klein Bonaire. Posjetite usamljeni, udaljeni otok za dan tišine, opuštanja i sjajnog ronjenja. Kristalno plava voda otoka omogućuje vam istraživanje tropskih grebena i promatranje raznih morskih životinja, uključujući morske kornjače i flaminge. Budući da na otoku nema sadržaja, morate ponijeti sve što vam je potrebno. Iako United Airlines rezervacije povezuju sve veće gradove s Kralendijkom, možete jednostavno rezervirati svoje karte online.

Pješački obilazak Kralendijka

Kralendijk ima nevjerojatnu i raznoliku povijesnu baštinu za istraživanje na avanturističkom i raznolikom putu. Različite ekoturističke aktivnosti, uključujući speleologiju, planinarenje i jahanje, omogućuju istraživanje strmih kopnenih područja. U isto vrijeme, napušteni otok nedaleko od obale Kralendijka postao je popularno mjesto za ronjenje i ronjenje. Stoga rezervirajte karte za United Airlines i idite u pješački obilazak.

Bonaire, sveti Eustatije

Kralendijk možda nije tako poznat kao drugi gradovi u Bonaireu, Saint Eustatiju i Sabi, ali nemojte se zavaravati. Kralendijk je skromno, ali lijepo turističko mjesto u usponu koje vrijedi posjetiti. Neke od zanimljivih stvari koje možete učiniti i mjesta za vidjeti na ovoj tajnoj lokaciji će vas zaprepastiti. Možda ćete se jednog dana poželjeti vratiti na odmor i opuštanje u Kralendijku.

Plaža Windsock

Zbog blizine uzletno-sletne staze zračne luke može biti prilično bučno kada mlaznjak slijeće ili uzlijeće. Ipak, plaža Windsock može biti izvrsno mjesto za opuštanje i ronjenje. Grebeni neposredno uz obalu vrvi od morskog života, što ovo čini jednim od najvećih mjesta za ronjenje na otoku. Plaža Windsock posljednjih je godina doživjela značajan razvoj, iako je i dalje prilično mirno mjesto. Ipak, malena pješčana područja idealna su za slobodne aktivnosti kao što su piknici ili opuštanje između ronjenja.

Bay Lake

Lac Bay je bijela pješčana plaža s prekrasnim prirodnim okruženjem. Plaža je odlično mjesto za opuštanje i gledanje zalaska sunca. Na plaži je vidljiv morski život, jer možete promatrati kornjače, kamenice i ribe. Turisti mogu očekivati ​​spektakularan pogled s ovog mjesta. Plaža Lac Bay je prirodno čudo. Također je izvrsno mjesto za plivanje, ronjenje, jedrenje na dasci i druge aktivnosti na vodi.

Restoran i hrana

S obzirom na populaciju otoka, Bonaire nudi mnoštvo restorana koji poslužuju široku ponudu kuhinje. Konča, kaktus, wahoo i jastog primjeri su tradicionalnih jela. Tijekom sezone ribiči na liniji ulove veliki dio ribe. Iguana se obično ne nudi u restoranima, unatoč tradicionalnoj konzumaciji. “Aki ta Bende Kuminda Krioyo” će turistima reći da je dostupna hrana u lokalnom stilu, uglavnom juhe, variva, pržena jela i riba. Posjetiti Službena stranica United Airlinesa i rezervirajte svoje karte već danas kako biste uživali na ovom mjestu.

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar