7 zabavnih stvari u Havani?

5
7 zabavnih stvari u Havani?

Havana i povijest idu ruku pod ruku. Riječ Havana budi sjećanja na španjolske konkvistadore i revolucionarne heroje, literate i blistave koji su nekoć ljenčarili na njezinim obalama obasjanim suncem. Havana je osjetilna gozba s mnoštvom kulturnih atrakcija i jedinstvenih aktivnosti. Slušajte glazbu rumbe uživo na uglu ulice, večerajte na mjestima gdje je Hemingway nekoć liječio i udišite slani zrak duž poznatog Malecona. Rezervacije Caribbean Airlinesa povezati sve veće gradove s Havanom.

Stolarija

Fusterlandia, koja krasi gradić na periferiji Havane, kompleks je trodimenzionalne lokalne umjetnosti i rapsodije boja i inventivnosti.

Kako bi simbolizirao svoj život i kreativnost, lokalni slikar i kipar José Fuster napravio je ovu živopisnu izložbu mozaika, skulptura i slika u okolici. Također, primajte isplative ponude Rezervacija letova Caribbean Airlinesa.

El Morro

El Morro je izgrađen krajem 16. i početkom 17. stoljeća radi zaštite od trajne prijetnje gusarskih napada. Dizajnirao ga je Giovanni Battista Antonelli, talijanski inženjer. Svjetionik je jedno od najuočljivijih poboljšanja utvrde. Mnogo je puta obnavljan dok ga sredinom 19. stoljeća nije zamijenio novi čvrsti kameni svjetionik. Njezin izvorni lampion gori i danas, a utvrda je dostupna javnosti. Online proces rezervacije karata Caribbean Airlines je lak i jednostavan; Rezervirajte sada.

Zgrada američkog Kapitola

Izdižući se s gradskog horizonta, ovaj veličanstveni toranj dočarava zgradu američkog Kapitola, ali se kaže da je njegova jedinstvena kupola bila pod utjecajem Panteona u Parizu.

Možete uživati ​​u vođenom obilasku svježe obnovljene građevine uz nominalnu cijenu, uz slušalice na jeziku po vašem izboru. Ogromni hodnici, veličanstveni mramorni podovi i ogromna kupola – sve su to vrhunci.

Promenada Havane proteže se

Čuvena obalna šetnica Havane proteže se na otprilike sedam kilometara od Habana Vieje do četvrti Vedado i Plaza. S pogledom na ulicu nalazi se šareni sklop dobro očuvanih zgrada iz 20. stoljeća u različitim arhitektonskim stilovima, od art decoa do neo maurskog. U zlatnoj toplini zalazećeg sunca, djeluju veličanstveno. Ribiči se okupljaju ovdje kako bi zabacili uže, a obitelji i mladi parovi šetaju plažom, uživajući u svježem zraku i morskom povjetarcu. Stoga rezervirajte karte za Caribbean Flight i upoznajte lokalno stanovništvo u Havani.

Paseo del Prado sa drvoredima

Paseo del Prado s drvoredom, koji graniči sa Starom Havanom i koji mnogi smatraju najljepšim bulevarom u Havani, vrijedi prošetati. Bulevar je obrubljen elegantnim povijesnim kinima, kućama i hotelima iz devetnaestog i dvadesetog stoljeća, od kojih su mnogi pomno renovirani.

Renovirani Palacio

Obnovljena Palacio del Centro Asturiano uključuje umjetnost europskih majstora i zbirku od preko 600 djela antičke umjetnosti koja datira od egipatskog do rimskog doba. Ovdje možete vidjeti nevjerojatan niz slika, grafika i skulptura. Na ulazu u muzej nalazi se jedinstvena mramorna skulptura koja je jedna od atrakcija.

Miramar

Miramar je oduvijek bio bogata četvrt. Isti imidž ima i danas, zahvaljujući razvoju vrhunskih hotela i restorana. Možete prošetati širokim drvoredima i vidjeti veličanstvene kuće, od kojih su neke pretvorene u veleposlanstva i vladine urede nakon što su njihovi prvobitni vlasnici pobjegli tijekom Revolucije.

The post 7 zabavnih stvari koje treba učiniti u Havani? prvi put se pojavio na AISLAC-u.

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar