7 najboljih mjesta za posjetiti u Olympiji?

7
7 najboljih mjesta za posjetiti u Olympiji?

Jeste li ikada posjetili grad, Olimpija? Očekuje vas grad prepun malih mini avanturističkih mjesta, mnoštvo prekrasnih mjesta za istraživanje. Dakle, dečki hvataju ljupke gradske lokacije kako bi imali očaravajući osjećaj vau i snimili mnoštvo panoramskih pogleda na okolicu. Ovaj

Svratite u ovaj grad koji je također glavni grad države Washington i smješten u gradu na sjeverozapadu Pacifika.

Dakle, ljudi na vašem sljedećem obilasku istražuju sva nevjerojatna mjesta u gradu uz Jeftini letovi za Olympiju i cijeni svoje dane Olimpija s prijateljima ili obitelji.

Praktični dječji muzej

Dječji muzej Hands-On izlaže i potiče kreativnost djece te ih potiče na učenje kroz interaktivne događaje. Ovaj poznati muzej razvijen je kako bi potaknuo radoznalost djece, ali i zabavne programe, osnovan 1987. Uskočite u ovaj poznati muzej koji izlaže sve različite aktivnosti namijenjene djeci od 0 do 11 godina.

Za nezaboravno vrijeme provedeno ovdje, zgrabite Jeftine karte za Olimpiju putovati ovim gradom.

Olympia Farmers Market

Olympia Farmers Market je odlično mjesto za potrošače koji promiču zdravu prehranu od lokalno uzgojene hrane, gdje razni mali poljoprivrednici dolaze ovdje prodavati održivu lokalnu poljoprivredu. Ova stranica ima popularnu zajednicu koja se okuplja ovdje na ovom jedinstvenom mjestu kako bi zadovoljila njihove potrebe i napravila hranu i međusobno razmijenila ideje.

Posjetite ovu ekološku tržnicu i tržnicu za poljoprivrednike uz najbržu kartu putem Olympia Flight Fare i također uživajte na svim drugim mjestima u gradu koji obvezuju čarolije.

WET Science Center, Olympia, Washington

Znanstveni centar WET dragocjen je resurs koji pruža zabavu i igre koje su osnovane za pružanje informacija o vodi. Ovaj centar je sve o interaktivnom, praktičnom centru mjesta koji se nalazi u centru Olympia. Svratite u ovaj centar koji ima interaktivne izložbe i nekoliko rekreativnih vikend aktivnosti za obitelji, za obilaske raznih vodnih objekata i ekološke prezentacije o pitanjima vode.

Percival Landing Park

Vrijedi posjetiti Percival Landing, koji se prostire na 3,38 hektara prostora koji se nalazi u srcu grada. Ovaj poznati park izgrađen je 1978. godine i najpoznatiji je park na obali u Olimpiji koji se nalazi u blizini zaljeva Budd na vrhu Puget Sounda. Napravite obilazak ovog prekrasnog parka s golemim igralištem, prekrasnim prostorima za piknik, vezom za čamac, divovskom izrezbarenom Orkom i šetnicom od 0,9 milje.

Washington Center for the Performing Arts

Washington Center for the Performing Arts nalazi se u srcu Olympia koji ima glavni fokus na pružanju mjesta za antičke regionalne izvedbene umjetnosti. Ovaj centar kroz svoj najveći objekt izvedbenih umjetnosti koji se nalazi u South Puget Soundu posjeduje niz kulturnih i zabavnih aktivnosti.

South Sound Estuary, Olympia, WA

South Sound Estuarium zona je prilagođena djeci koja je nevjerojatno područje koje sadrži suradničke aktivnosti, interpretativne izložbe i morske smrtnike South Puget Sounda u dva akvarija. Dođite na ovo poznato mjesto koje ima jedinstveni objekt i centar za pomorsku edukaciju. Dođite s djecom kako biste im omogućili da uživaju u području Olympia i izbjegnite mogućnost da propustite ovu elegantnu stranicu napravljenu posebno za ljubitelje mora.

Zgrabi Jeftine karte za Olympiju da sa svojim prijateljima ili obitelji upoznaju sve glavne atrakcije u gradu.

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar