Τα αγαπημένα μου μοσχεύματα κήπου για να φτιάξω όμορφα χειμωνιάτικα στεφάνια Garden Fresh

2
Τα αγαπημένα μου μοσχεύματα κήπου για να φτιάξω όμορφα χειμωνιάτικα στεφάνια Garden Fresh
Ο φράχτης στη βάση του διαδρόμου μου είναι ένα από τα καλύτερα σημεία αναζήτησης τροφής για όμορφες χειμερινές ρυθμίσεις και κατασκευή στεφάνων.  Το σουμάκ είναι ένα από τα προσωπικά μου αγαπημένα.  #december #holidaydecor #sumac #garden #garten #gardenlife #gardenstyle #poppytalkfallcolours #abmautumn #nature #dsfloral #folkmagazine #forager #foraging #wreathmaking #wreath #wreaths by rochelle greayer www.pithandvigor.com.com.
Οι βαθυκόκκινες συστάδες μούρων του σουμάκ βρίσκονται εύκολα σε πολλές πλευρές των δρόμων και αποτελούν μια ισχυρή καλλίγραμμη προσθήκη σε κάθε διάταξη

Οι εορταστικές εκδηλώσεις για την κατασκευή στεφάνων ξεκινούν με περιπάτους μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών. Με τα κλαδευτήρια στο ένα χέρι και τον καμβά ξύλου στο άλλο, μου αρέσει να ψάχνω για τα αγαπημένα μου μοσχεύματα για να φτιάξω ένα όμορφο φρέσκο ​​χειμωνιάτικο στεφάνι από τους τοπικούς φράχτες.

Winterberry, σουμάκ, βρύα, αειθαλή κάθε είδους και μια μεγάλη ποικιλία από άγνωστα άγρια ​​μούρα και όμορφα αποξηραμένα ζιζάνια επιστρέφουν στον χώρο εργασίας μου.

Πάντα με εκπλήσσει η επιλογή. Μου αρέσει ιδιαίτερα το πώς ορισμένα υλικά δεν φαίνονται πολλά στη φύση, αλλά, μόλις συγκεντρώσω μια ποσότητα, ξαφνικά γίνονται πιο ουσιαστικά. Ομαδοποιημένα, μπορούν να είναι αρκετά εντυπωσιακά για να κάνουν κάτι όμορφο.

χειμωνιάτικο στεφάνι και διακοσμήσεις διακοπών από τον κήπο από τη rochelle greayer www.pithandvigor.com
Μια ποικιλία από μοσχεύματα χειμερινού κήπου για χρήση σε χειμωνιάτικα λουλουδάκια.

Μαζεύω και υλικά από τον κήπο μου. Τα αγαπημένα μου καλλιεργημένα προϊόντα περιλαμβάνουν χλοοτάπητες, μούρα καλικάρπα (αυτό είναι το μωβ)τριανταφυλλιές (τόσο άγρια ​​όσο και κηπουρικά) και χόρτα (οι αγαπημένες μου είναι οι ποικιλίες αρκεύθου και ελάτης). Οτιδήποτε με μπλε ή ασημί τόνους τραβάει πάντα την προσοχή μου.

Μόλις ετοιμάσω τη συλλογή, είναι πάντα τόσο δημιουργική έμπνευση.

στεφάνι-28

Ξεκινώντας – Η Βάση Στεφανιού του Χειμώνα

Ξεκινάω με τα πιο απλά, φθηνά προκατασκευασμένα φρέσκα στεφάνια. Αυτά έχουν συνήθως μόνο έναν τύπο αειθαλούς. Αυτά είναι εύκολο να τα βρείτε και τείνουν να είναι φθηνά – αλλά τα προκατασκευασμένα φρέσκα στεφάνια είναι βαρετά και χρειάζονται περισσότερα.

Μπορείτε σίγουρα να ξεκινήσετε με ένα γυμνό πλαίσιο στεφάνι, αλλά θα χρειαστείτε πολύ περισσότερα αειθαλή υλικά βάσης για να ξεκινήσετε. Θεωρώ ότι ξεκινώντας με μια βασική βάση, εξοικονομώ χρόνο και δουλειά. Είναι εύκολο να στρώσετε περισσότερες υφές χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως έχετε αρκετά για να το γεμίσετε εντελώς.

Κατασκευή στεφανιών - rochelle greayer www.pithandvigor.com

Φτιάξτε δέσμες από ανάμεικτα υλικά. Τυλίξτε το καθένα με λουλουδάτο σύρμα και στερεώστε τα στο χειμωνιάτικο στεφάνι, βάζοντάς τα ανάμεσα στα υπάρχοντα χόρτα. Τα πακέτα δημιουργούν μεγάλο όγκο αναγκών, ιδιαίτερα αν εργάζεστε σε ένα μεγαλύτερο στεφάνι.

Αυτό το στεφάνι είναι μεγάλο (ένας μεταλλικός σκελετός 36″ – που σημαίνει ότι το έτοιμο στεφάνι έχει διάμετρο πάνω από 4 πόδια). Θα κρέμεται πάνω από την πόρτα του γκαράζ μας.

Λόγω του μεγέθους, τα μεγαλύτερα πακέτα λειτουργούν καλά – οτιδήποτε πολύ μικρό δεν θα είναι αρκετά σημαντικό για να φαίνεται από κάτω.

greayer στεφάνι για rochelle www.pithandvigor.com
*Το σπρέι χρώματος δεν συνηθίζεται στο στεφάνι -. Αλλά αν τα κεφάλια της ορτανσίας μου στεγνώσουν αρκετά σύντομα, μπορεί να προσθέσω λίγη χρυσή λάμψη και να τα συμπεριλάβω σε ένα άλλο στεφάνι.

Καθώς δουλεύω, καταλήγω να κρατάω την παλέτα απλή για αυτό το στεφάνι. Το μείγμα αποτελείται από Holly, Boxwood, Blue Spruce (πάρα από τη βάση του χριστουγεννιάτικου δέντρου μας) και χόρτα από τον κήπο.

Τα υπόλοιπα πιο κομψά υλικά που συγκέντρωσα θα καταλήξουν να χρησιμοποιηθούν σε μικρότερα στεφάνια και σε άλλες κτηνοτροφικές συνθέσεις λουλουδιών.

στεφάνι-9

Τόξο ή χωρίς τόξο;

Είμαι ένα σκληρό άτομο κατά του τόξου. Όταν πρόκειται για οποιοδήποτε γιορτινό ή χειμωνιάτικο στεφάνι και διακόσμηση γενικά, θεωρώ ότι οι φιόγκοι είναι υπερβολικοί.

Ίσως κάποια μέρα ανακαλύψω μια τεχνική τόξου που δεν θα είναι πλήρης πόνος στο λαιμό. (Δεν έχω υπομονή για αυτό!) Αλλά πιστεύω επίσης ότι τα τόξα τείνουν να ανταγωνίζονται αντί να συμπληρώνουν την εμφάνιση του άγριου κήπου που προτιμώ.

Χωρίς τόξο, προσπαθώ να κάνω το φύλλωμα να κάνει τη δουλειά δημιουργώντας ένα εστιακό σημείο για τη διάταξη. (ναι, χρειάζεστε ένα εστιακό σημείο σε ένα στεφάνι όπως και σε κάθε άλλη σύνθεση λουλουδιών)

Για να το κάνετε αυτό, σκεφτείτε πώς θα μπορέσετε να κάνετε τα υλικά να έχουν ένα κεντρικό σημείο συγκέντρωσης. Αυτό θα δώσει στο μάτι ένα φυσικό σημείο εστίασης για να αρχίσει να παίρνει όλη τη διάταξη.

στεφάνι-11
στεφάνι-12
λεπτομέρειες στεφάνι από την rochelle greayer www.pithandvigor.com

Εδώ λοιπόν, έχει γίνει κατά 95%.

Πάντα προσθέτω λίγο ακόμα μόλις το κρεμάσω στην τελική του θέση. Χρειάζεται πάντα κενά για γέμισμα και επισκευή κατεστραμμένων κομματιών. (που αναπόφευκτα εμφανίζονται καθώς το ανεβάζω στη σκάλα και το κρεμάω).

στεφάνι-46

Ανυπομονώ να το δω όλο φωτισμένο και να μας χαιρετάει πανηγυρικά κάθε φορά που επιστρέφουμε σπίτι.

Αν μπορώ να έχω μια υπέροχη λήψη, θα προσπαθήσω να ενημερώσω αυτήν την ανάρτηση. Αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα το βρείτε στο instagram πρώτα.

-Ροσέλ

Εγγραφείτε σήμερα στο δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο μου!

– Μάθετε το σύστημά μου 7 βημάτων για να σχεδιάσετε και να χτίσετε έναν εκπληκτικό κήπο οπουδήποτε στον κόσμο.

– Τα 5 λάθη που κάνουν ΟΛΟΙ όταν δημιουργούν έναν κήπο. (εξοικονομήστε χρόνο, χρήματα και πονοκεφάλους και έχετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα!)

– Πώς να συνεργαστείτε απευθείας μαζί μου (αλλά σε τιμή DIY!) για να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε τον δικό σας υπέροχο κήπο.

εγγραφείτε στη ΔΩΡΕΑΝ πρόκληση 10 ημερών Σχεδιασμός Κήπου

Ο κήπος σας θα φαίνεται πολύ καλύτερος σε λιγότερο από 2 εβδομάδες – Υπόσχεση!

Εγγέγραψέ με

Schreibe einen Kommentar