Σύνδεση των Νεοϋορκέζων με τα φυτά, τους κήπους και το περιβάλλον

0
Σύνδεση των Νεοϋορκέζων με τα φυτά, τους κήπους και το περιβάλλον

Η BBG είναι ο συνεργάτης του Μπρούκλιν για το Γραφείο Ανακύκλωσης και Αειφορίας του Γραφείου Ανακύκλωσης και Αειφορίας του NYC Compost Project που φιλοξενείται από τον Βοτανικό Κήπο του Μπρούκλιν, το οποίο βοηθά στη μείωση των απορριμμάτων στη Νέα Υόρκη και στην ανοικοδόμηση των εδαφών της πόλης, παρέχοντας στους Νεοϋορκέζους τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις ευκαιρίες που χρειάζονται για να παράγουν και χρησιμοποιούν κομπόστ.

Τα προγράμματα Community Greening του Βοτανικού Κήπου του Μπρούκλιν προάγουν το αστικό πράσινο μέσω της εκπαίδευσης, της διατήρησης και των δημιουργικών συνεργασιών. Τα προγράμματα περιλαμβάνουν δωρεάν, εποχιακά εργαστήρια για θέματα βιώσιμης καλλιέργειας τροφίμων, Making Brooklyn Bloom, ένα ετήσιο εαρινό συμπόσιο για την αειφόρο αστική κηπουρική στο σπίτι/κοινότητα, το πρόγραμμα πιστοποιητικού Brooklyn Urban Gardener (BUG) που καλύπτει τις βασικές αρχές της αστικής κηπουρικής και του κοινοτικού πρασίνου και the Community Garden Alliance, ένα συνεργατικό δίκτυο κοινοτικών κηπουρών στο Μπρούκλιν, οι περισσότεροι από τους οποίους ασχολούνται με αστική γεωργία και πρακτικές παραγωγής τροφίμων.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης ενηλίκων της BBG προσφέρει μια σειρά από διαλέξεις και εργαστήρια για να βοηθήσει τους ανθρώπους να συνδεθούν καλύτερα με το σύστημα διατροφής τους. Το πρόγραμμα σπουδών οργανώνεται σε κατηγορίες που κυμαίνονται από την τέχνη, το σχέδιο λουλουδιών, τα τρόφιμα, την κηπουρική και την κηπουρική έως τη φύση και την ευεξία, και περιλαμβάνει μαθήματα κηπουρικής σε ταράτσες, εισαγωγή στη βιολογική κηπουρική λαχανικών, επιστήμη του εδάφους 101 και έναρξη σπόρων Οι ενδιαφερόμενοι ενήλικες μπορούν είτε πάρτε ένα μάθημα αποχώρησης μία φορά ή εγγραφείτε σε μια σειρά. Για τους πολύ σοβαρούς, το BBG προσφέρει πιστοποιητικά φυτοκομίας και κομποστοποίησης, τα οποία απαιτούν την επιτυχή ολοκλήρωση οκτώ μαθημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ: https://www.nycfoodpolicy.org/community-spotlight-series-brooklyn-botanical-garden

Schreibe einen Kommentar