Πώς να φτιάξετε μια ορχιδέα Origami

2
Πώς να φτιάξετε μια ορχιδέα Origami

Ο χρόνος είναι λίγος, αλλά βρήκα μια όμορφη ιδέα διακόσμησης γιορτινό τραπέζι για εσάς.

Κέντρο Ορχιδέας της Βόρειας Αμερικής ανεβάζει καθημερινά ένα νέο μοτίβο ορχιδέας origami για τις 25 μέρες των Χριστουγέννων. Υπάρχουν όλων των ειδών οι ορχιδέες από όλη τη χώρα (όλες είναι εγγενείς στη Βόρεια Αμερική) που μπορείτε να κατεβάσετε και να τις εκτυπώσετε εύκολα, να τις κόψετε και να τις διπλώσετε.

Οφείλω να ομολογήσω, δεν είχα καν συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν τόσες πολλές γηγενείς ορχιδέες και με συναρπάζει να μαθαίνω για καθεμία από αυτές.

Με ελκύει ιδιαίτερα το Downy Rattlesnake Plantain (Goodyera pubescens) – Ταιριάζει με την ιδέα μου για ένα εορταστικό τραπέζι. Υπάρχουν πολλά από τα άλλα που θα ήταν γλυκές αντικαταστάσεις για φιόγκους σε πακέτα.

μοτίβο origami ντόπι κροταλίαςΜάθετε περισσότερα και κατεβάστε όλες τις ορχιδέες στο Κέντρο Ορχιδέας της Βόρειας Αμερικής.

„Ο ορχιδέα-γκάμι έργο αναπτύχθηκε από το North American Orchid Conservation Center και τον Βοτανικό Κήπο των Ηνωμένων Πολιτειών ως εκπαιδευτική δραστηριότητα για την παροχή πληροφοριών σχετικά με την κατάσταση διατήρησης και την οικολογία των γηγενών ορχιδεών μας χρησιμοποιώντας μοντέλα που είναι πολύχρωμα και διασκεδαστικά και έχουν σχεδιαστεί για να αιχμαλωτίζουν τη φαντασία παιδιών όλων των ηλικιών .»

Ρίξτε μια ματιά και πείτε μου ποιο είναι το αγαπημένο σας;

Εγγραφείτε σήμερα στο δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο μου!

– Μάθετε το σύστημά μου 7 βημάτων για να σχεδιάσετε και να χτίσετε έναν εκπληκτικό κήπο οπουδήποτε στον κόσμο.

– Τα 5 λάθη που κάνουν ΟΛΟΙ όταν δημιουργούν έναν κήπο. (εξοικονομήστε χρόνο, χρήματα και πονοκεφάλους και έχετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα!)

– Πώς να συνεργαστείτε απευθείας μαζί μου (αλλά σε τιμή DIY!) για να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε τον δικό σας υπέροχο κήπο.

εγγραφείτε στη ΔΩΡΕΑΝ πρόκληση 10 ημερών Σχεδιασμός Κήπου

Ο κήπος σας θα φαίνεται πολύ καλύτερος σε λιγότερο από 2 εβδομάδες – Υπόσχεση!

Εγγέγραψέ με

Schreibe einen Kommentar