Πώς να κάνετε κολάζ φύλλα σε ελκυστική διακόσμηση

1
Πώς να κάνετε κολάζ φύλλα σε ελκυστική διακόσμηση

μια καλλιτεχνική χειροτεχνία - φύλλο βιτρό

Ο κήπος μου έχει ξεθωριάσει προσωρινά στη μάλλον βαρετή κούραση του καλοκαιριού. Η άνοιξη ήρθε αργά και πραγματικά έσερνε τα πόδια της, αλλά η αφθονία των ανθοφοριών της φαινόταν να εξατμίζεται με κανονικό γρήγορο ρυθμό. Περιμένω να χτυπήσει η ζέστη του καλοκαιριού, καθώς περιμένω υπομονετικά να ξεσπάσουν τα κρίνια και να κάνουν τον κήπο πολύ πιο συναρπαστικό (την επόμενη εβδομάδα).

Υπάρχει ωστόσο άφθονα φύλλα. Δεδομένου ότι η δημιουργία ενός γεμάτου και πολύχρωμου μπουκέτου αυτή τη στιγμή είναι λίγο δύσκολη, αναρωτιέμαι εάν ίσως μερικά όμορφα φύλλα βιτρό να είναι ένας όμορφος –αν και προσωρινός– τρόπος για να φέρετε λίγο πράσινο από τον κήπο. Είμαι κορόιδο για κολάζ όλων των ειδών, οπότε η ιδέα του κολάζ φύλλων για να δημιουργήσετε ένα εφέ βιτρό είναι, φυσικά, ελκυστική. Αλλά δεν μπορώ παρά να προσπαθήσω και να σκεφτώ τρόπους να το κάνω δικό μου. Ίσως μπορώ να βρω τουλάχιστον μερικά λουλούδια ή πέταλα για να τα πιέσω στο σχέδιο; Ή ίσως μπορώ να προσθέσω κάποια στοιχεία από το σωρό των περιοδικών που στοιβάζω κάτω από το γραφείο μου για να κάνω μια εντελώς διαφορετική σκηνή. Ανυπομονώ να παίξω με αυτό…

Όλο το σεμινάριο για τη δημιουργία Το βιτρό με φύλλα μάνταλα DIY βρίσκεται στο jojotastic.

φωτογραφία από Jojotastic, DIY από Χάνα Κρος

Εγγραφείτε σήμερα στο δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο μου!

– Μάθετε το σύστημά μου 7 βημάτων για να σχεδιάσετε και να χτίσετε έναν εκπληκτικό κήπο οπουδήποτε στον κόσμο.

– Τα 5 λάθη που κάνουν ΟΛΟΙ όταν δημιουργούν έναν κήπο. (εξοικονομήστε χρόνο, χρήματα και πονοκεφάλους και έχετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα!)

– Πώς να συνεργαστείτε απευθείας μαζί μου (αλλά σε τιμή DIY!) για να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε τον δικό σας υπέροχο κήπο.

εγγραφείτε στη ΔΩΡΕΑΝ πρόκληση 10 ημερών Σχεδιασμός Κήπου

Ο κήπος σας θα φαίνεται πολύ καλύτερος σε λιγότερο από 2 εβδομάδες – Υπόσχεση!

Εγγέγραψέ με

Schreibe einen Kommentar