Νέα έμπνευση από το Heavenly Roses του Nick Knight

2
Νέα έμπνευση από το Heavenly Roses του Nick Knight

Πάντα ψάχνω για νέα έμπνευση φωτογραφίας για φυτά και λουλούδια. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά μερικές φορές βρίσκω ότι οι πανταχού παρούσες και τυπικές λήψεις μακροεντολών των ανθισμάτων στον κήπο γίνονται λίγο βαρετές. Λατρεύω τα λουλούδια και μου αρέσει να τα βλέπω με όλη τους τη λαμπρή ομορφιά, αλλά μου αρέσει επίσης όταν ο φωτογράφος μπορεί να στρώσει μια μεγάλη δόση δημιουργικότητας για να κάνει τις εικόνες πιο ξεχωριστές.

Εχεις ακούσει για Νικ Νάιτ? Ακόμα κι αν δεν αναγνωρίζετε το όνομα, πιθανότατα έχετε δει μερικές από τις προκλητικές του εικόνες στα εξώφυλλα της Vogue ή άλλων περιοδικών μόδας τις τελευταίες δεκαετίες. Είναι ένας από τους πιο διάσημους και αναγνωρίσιμους φωτογράφους στον κόσμο. Είναι συναρπαστικός και πάντα ξεπερνά τα όρια τόσο δημιουργικά όσο και τεχνικά.

Νέα έμπνευση από το Heavenly Roses του Nick Knight

Το cross over είναι πάντα ατελείωτα ελκυστικό για μένα. Προσωπικά, μου εμπνέει το να ξεφεύγω από το είδος μου και το βρίσκω εξίσου εμπνευσμένο να παρακολουθώ άλλα δημιουργικά να απομακρύνονται από τη ζώνη άνεσής τους και τις τακτικές πρακτικές τους και να εμβαθύνουν σε ένα διαφορετικό μέσο ή εφαρμογή. Ο Nick Knight είναι φωτογράφος μόδας αλλά στο instagram του μοιράζεται και φωτογραφίες με τα τριαντάφυλλα στον κήπο του. Είναι όλα όσα περιμένεις από έναν τόσο ταλαντούχο φωτογράφο. Αποτυπώνουν υπέροχα την αιθέρια φύση αυτών των λουλουδιών και σας τραβούν με την ομορφιά τους. Θέλω να θάψω το πρόσωπό μου μέσα τους με τον ίδιο τρόπο που με τραβούν να θάβω το πρόσωπό μου στο όμορφο άρωμα των τριαντάφυλλων στον κήπο μου.

Νέα έμπνευση από το Heavenly Roses του Nick Knight

Αλλά ακόμα περισσότερο, οι τεχνικές λεπτομέρειες είναι συναρπαστικές. Δεν μπορώ να μην αναρωτιέμαι πώς δημιουργεί αυτή τη διάθεση και πώς τα λουλούδια μπαίνουν στις αιωρούμενες θέσεις που βρίσκονται (χωρίς εμφανή στηρίγματα). Ο φωτεινός φωτισμός είναι κάτι που έχω εμμονή να το σπάσω και να προσπαθώ να αναδημιουργήσω. Η αντίστροφη μηχανική μπορεί να είναι ένα από τα αγαπημένα μου χόμπι. Εξάλλου, η προσπάθεια αναδημιουργίας της δημιουργικής δουλειάς των άλλων είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους όχι μόνο να μάθετε κάτι νέο, αλλά να βρείτε τρόπους να δημιουργήσετε τη δική σας πρωτότυπη δουλειά.

Νέα έμπνευση από το Heavenly Roses του Nick Knight

εικόνες από Νικ Νάιτ

Εγγραφείτε σήμερα στο δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο μου!

– Μάθετε το σύστημά μου 7 βημάτων για να σχεδιάσετε και να χτίσετε έναν εκπληκτικό κήπο οπουδήποτε στον κόσμο.

– Τα 5 λάθη που κάνουν ΟΛΟΙ όταν δημιουργούν έναν κήπο. (εξοικονομήστε χρόνο, χρήματα και πονοκεφάλους και έχετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα!)

– Πώς να συνεργαστείτε απευθείας μαζί μου (αλλά σε τιμή DIY!) για να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε τον δικό σας υπέροχο κήπο.

εγγραφείτε στη ΔΩΡΕΑΝ πρόκληση 10 ημερών Σχεδιασμός Κήπου

Ο κήπος σας θα φαίνεται πολύ καλύτερος σε λιγότερο από 2 εβδομάδες – Υπόσχεση!

Εγγέγραψέ με

Schreibe einen Kommentar