Μια ματιά σε ειδικές ινδικές παραδόσεις του Mehendi

0
Μια ματιά σε ειδικές ινδικές παραδόσεις του Mehendi

Το Mehndi είναι ένα από τα παλαιότερα είδη τέχνης σώματος στον κόσμο. Το Mehendi είναι μια χίντι και αραβική λέξη που προέρχεται από τη σανσκριτική λέξη «mendhika», η οποία αναφέρεται στο φυτό χέννα. Πρέπει να το γνωρίζετε, καθώς η πλειοψηφία των ανθρώπων χρησιμοποιούν χέννα για γάμους.

Η χέννα ήταν δημοφιλής για την υψηλή θεραπευτική της αξία στην αρχαιότητα. Κατά συνέπεια, αυτή φαίνεται να είναι η κύρια αξίωση για φήμη ακόμη και σήμερα. Η χέννα χρησιμοποιήθηκε σε διάφορους πολιτισμούς που καλύπτουν την Ευρώπη, την Αραβική Χερσόνησο και την Ινδική υποήπειρο για ξεχωριστά έθιμα. Στην Ινδία, η χέννα είναι ένα δημοφιλές σύμβολο αγάπης και ευημερίας. Η τέχνη της εφαρμογής Henna για γάμους και άλλα φεστιβάλ είναι μια κληρονομιά που συνεχίζεται από γενιά σε γενιά για αιώνες στην Ινδία.

Οφέλη και ιδιότητες χέννας

  • Είναι σύμβολο αγάπης και στοργής, χωρίς την οποία κανένας Ινδικός γάμος δεν είναι ολοκληρωμένος.
  • Η χέννα προάγει την ανάπτυξη των μαλλιών, επομένως οι νύφες επιλέγουν να τη χρησιμοποιήσουν τρεις έως τέσσερις ημέρες πριν τον γάμο τους για να έχουν όμορφα, υγιή μαλλιά την ιδιαίτερη μέρα τους.
  • Η χέννα έχει ιδιότητες ψύξης. Παρέχει μεγάλη ανακούφιση από το στρες και το άγχος όταν κάποιος βάζει χέννα στους γάμους. Ως αποτέλεσμα, υπάρχουν ξεχωριστοί εορτασμοί mehndi που είναι ακόμα πιο διασκεδαστικοί με την παρουσία της οικογένειας και των φίλων.
  • Λόγω της φιλικής της προς το δέρμα και της 100% χημικής της φύσης, η Henna έχει γίνει τόσο δημοφιλής που τώρα ακόμη και πολλές διασημότητες όπως η Rihanna επιδεικνύουν την εμφάνισή τους με χέννα.

Ο κόσμος λατρεύει το άρωμα της χέννας, λόγω του οποίου η Henna έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής στους millennials καθώς φέρνουν καθημερινά νέες ιδέες για την τέχνη του σώματος.

Henna για γάμους – Μάθετε για τις παραδόσεις στην Ινδία

Στην Ινδία, η χέννα βρίσκει τη χρήση της σε μια ποικιλία πολιτισμώνes. Η χρήση της χέννας έχει μακρά ιστορία που συνδέεται με το λαϊκό συναίσθημα. Μπορείτε ακόμη και να παρακολουθήσετε ινδουιστές θεούς και θεές με διακοσμήσεις χέννας στα χέρια τους. Καθ ‚όλη τη διάρκεια του έτους, μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει τη φυσική χέννα για σχεδόν όλες τις σημαντικές γιορτές και φεστιβάλ. Οι Ινδοί τείνουν κυρίως να χρησιμοποιούν χέννα για γάμους, μαζί με πολλές άλλες περιπτώσεις όπως το Diwali, οι αρραβώνες, η γέννηση ενός παιδιού, οι τελετές ονοματοδοσίας και οι τελετές νηστείας όπως το Karwa Chauth, το Teej, το Eid κ.λπ.

Henna For Brides

Υπάρχει μια παραδοσιακή πεποίθηση, που λέει ότι όσο πιο σκούρο είναι ο λεκές Mehandi ή χέννα, τόσο πιο βαθιά είναι η αγάπη μεταξύ δύο ατόμων. Ακόμη και στη σημερινή εποχή, αρκετοί άνθρωποι ασχολούνται με την τέχνη της χέννας για γάμους και πολλές άλλες εκδηλώσεις.

Προετοιμασία χέννας για γάμους

Η πάστα Mehndi παρασκευάζεται από αποξηραμένα φύλλα χέννας σε σκόνη. Τα φύλλα ξηραίνονται στον ήλιο, θρυμματίζονται και πολτοποιούνται για να γίνει μια λεπτή θολή πράσινη σκόνη, η οποία στη συνέχεια αναμειγνύεται με νερό και χυμό λεμονιού. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μερικές σταγόνες λάδι μέντας για να κάνετε μια πάστα. Για έναν εξαιρετικό σκούρο λεκέ, πρέπει κανείς να μουλιάσει την πάστα όλη τη νύχτα και στη συνέχεια να τη γεμίσει σε έναν πλαστικό κώνο. Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν μικρότερους κώνους για εύκολη εφαρμογή.

Πάστα χέννας για γάμους

Πηγή: Beauty Palette

Κάποιος μπορεί να κόψει τις άκρες των κώνων της χέννας σύμφωνα με το απαιτούμενο βάθος των γραμμών. Ως αποτέλεσμα, εξασφαλίζει μια ομαλή, συνεχή ροή του Mehndi. Στη συνέχεια, οι κώνοι συμπιέζονται ελαφρά. Η εφαρμογή συνήθως ξεκινά από τους πήχεις και συνεχίζει προς τα κάτω στο χέρι, καταλήγοντας στις άκρες των δακτύλων.

Για 100% βιολογικά και φτιαγμένα από φρέσκα φύλλα χέννας μπορείτε να πάτε Κώνος Camilla Henna ή Camilla Henna σε σκόνη και ετοιμάστε το στο σπίτι σας όποτε θέλετε. Είναι ιδανική επιλογή για να χρησιμοποιήσετε φυσική χέννα για γάμους.

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα προχωρημένα διαδικασία παραγωγής κώνων χέννας στο Natural Herbal και κρίνετε μόνοι σας την ποιότητα.

Η σημασία της χέννας για τους γάμους στην Ινδία

Το Mehendi είναι „shagun“ όσον αφορά το γεγονός ότι σημαίνει τον ιερό δεσμό του γάμου. Επιπλέον, συμβολίζει την αγάπη, την ενσυναίσθηση και τον σεβασμό του ζευγαριού και των οικογενειών τους. Ως αποτέλεσμα, μια τελετή Mehendi είναι η πιο δημοφιλής γιορτή πριν από το γάμο.

Henna For Brides

Εδώ έρχονται οι κώνοι Camilla Henna της Natural Herbal. Αυτοί οι στιγμιαίοι κώνοι χέννας είναι μερικοί από τους καλύτερους στην αγορά για να προσφέρουν σκούρο χρωματισμό.

Η αγαπημένη του Bollywood Sojat Mehandi

Ίσως έχετε ακούσει πώς η φυσική χέννα του Sojat για γάμους θεωρείται απλώς η καλύτερη σε όλο τον κόσμο. Όμως, ξέρατε ότι ακόμη και οι διάσημες είναι λάτρεις αυτών; Ναι, τα ζευγάρια B-Town, ο γάμος της Vicky Kaushal – Katrina Kaif θα έχει επίσης το παγκοσμίου φήμης mehandi που έχει παραγγελθεί από κανέναν άλλον από την Natural Herbal. Έχουν παραγγείλει 400 κώνους χέννας μαζί με 20 κιλά από τη φυσική μας σκόνη χέννας. Μπορούμε να πούμε ότι το ζευγάρι κάνει τα πάντα για να κάνει το καλύτερο από τον βασιλικό του γάμο τον Δεκέμβριο.

Φυσική φυτική – βιολογική χέννα για όλες τις εμφανίσεις του γάμου σας

Η Natural Herbal είναι ένας διάσημος κατασκευαστής χέννας στην Ινδία. Διασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα χέννας μας είναι της υψηλότερης ποιότητας. Μπορείτε να βρείτε φυσικό φύλλα χέννας, σκόνη κώνου, φυσική σκόνη χέννας και φυτική σκόνη χέννας για χρήση σε οποιαδήποτε από τις περιστάσεις σας. Εξασφαλίζουμε τους κατάλληλους ποιοτικούς ελέγχους προκειμένου να σας παρέχουμε την πιο αγνή μορφή βιολογικών προϊόντων χέννας. Η εταιρεία μας διευθύνεται από μια ομάδα ειδικών που έχουν πολυετή εμπειρία. Κατά συνέπεια, μας βοηθά να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν τη φυσική μας χέννα καθώς και τα φυτικά προϊόντα μας. Μπορείτε να λάβετε πλήρη ικανοποίηση από τα φυσικά προϊόντα μας ακριβώς στο κατώφλι σας.

Schreibe einen Kommentar