Είναι ο κήπος σας ένας αυθαίρετος ηλίθιος στόχος;

1
Είναι ο κήπος σας ένας αυθαίρετος ηλίθιος στόχος;

Είναι ο κήπος σας ένας αυθαίρετος ηλίθιος στόχος;

Ψάχνω για ένα νέο βιβλίο για να διαβάσω στις επερχόμενες διακοπές. Θέλω κάτι που να ανταποκρίνεται στην τελευταία μου ανάγνωση – Tamara Shopsin‚μικρό Αυθαίρετος ηλίθιος στόχος.
Εγώ κληρώθηκε προς την Αυθαίρετος ηλίθιος στόχος πότε Όστιν Κλέον ανέφερε ότι ήταν αγαπημένο από τη δική του λίστα ανάγνωσης πέρυσι. Υποσχέθηκε ιδιόρρυθμους αυτοβιογραφικούς χαρακτήρες που ζουν στην κουκούλα των ονείρων μου. (Γκρίνουιτς Βίλατζ της Νέας Υόρκης).

Το άνοιγμα περιγράφει μια οικογένεια που κάποτε έκανε οικογενειακές διακοπές χαρτογραφώντας το δρόμο της σε μέρη που είχαν το όνομα «Λύκος». Λοιπόν, Wolfpoint, Wolfville, Wolf Lake κλπ. Όλα βασίζονται στο ότι το επώνυμό τους ήταν Wolfawitz. Ένα τυχαίο ταξίδι γεμάτο τρίτα ή μη αξιοθέατα που ήταν πραγματικά εκπληκτικό.

Όταν έβγαινα με το δικό μου (τώρα) σύζυγος κάναμε ένα οδικό ταξίδι από την Ουάσιγκτον DC (εκεί που ζούσαμε τότε). Ερωτευμένοι πολύ, απογειωθήκαμε τυχαία το Σαββατοκύριακο της Εργατικής Πρωτομαγιάς και πλοηγηθήκαμε αποκλειστικά σύμφωνα με το αλφάβητο.

Το «ταξίδι της αλφαβήτου» (όπως στοργικά το αναφέρουμε ακόμα) ήταν διακοπές σε στυλ Wolfawitz χωρίς κατεύθυνση. Μας «Μια» πόλη ήταν η Αννάπολη του Μέριλαντ. Δεν μπορώ να θυμηθώ τι ήταν το „B“, αλλά ο C ήταν Chestertown, Maryland όπου είχε την πιο εκπληκτική καβουρόσουπα που σερβιρίστηκε με ένα σφηνάκι σέρι να περιχύνεται από πάνω. Καθώς συνεχίζαμε, το „J“ ήταν το Τζέρσεϊ Σίτι και φτάσαμε στο βορειότερο σημείο „Ν“ – Νιούπορτ, Ρουμανία – καθώς ολόκληρη η πόλη επιβιβαζόταν για την άφιξη του τυφώνα Έντουαρντ.

Το να πετύχουμε το αλφάβητο ήταν ο αυθαίρετος ηλίθιος στόχος μας…και δεν μπορούσα παρά να σκεφτώ, καθώς διάβαζα το βιβλίο, ότι δεν έχω αρκετούς αυθαίρετους ηλίθιους στόχους στη ζωή μου.

Τον τελευταίο καιρό, το μόνο μέρος που τους αφήνω να μπουν κρυφά είναι στον κήπο μου.

Μπορώ να καλλιεργήσω αρκετές φράουλες για να μεθύσω όλους τους φίλους μου σε ένα επικό πάρτι με φρέσκο ​​daiquiri; (Α: ναι, ναι μπορώ)

Ας καλλιεργήσουμε κάθε ποικιλία χρένου που μπορούμε να βρούμε για να δούμε ποιο είναι το πιο καυτό (αυτός ήταν ένας από τους αυθαίρετους ηλίθιους στόχους της γιαγιάς μου στον κήπο όταν ήμουν παιδί).

Ο φίλος μου Matt δημιούργησε μια εκπληκτική ποσότητα γλυκών μπιζελιών πριν από μερικά χρόνια – απλώς για να μάθουμε γι ‚αυτούς, να γράψουμε γι ‚αυτούς, να τους φωτογραφίσουμε και τελικά να κάνουμε ένα όμορφο πάρτι μαζί τους. (εντάξει, ίσως αυτό δεν είναι τόσο αυθαίρετο δεδομένου ότι είναι συγγραφέας κήπου…αλλά νομίζω ότι καταλαβαίνετε τι εννοώ)

Υπάρχουν οι γιγάντιοι καλλιεργητές κολοκύθας. Αυτοί που επιδιώκουν το μπλε daylily. Ή ίσως κάποιος θέλει απλώς να φτιάξει κάτι νόστιμο στην κουζίνα από κάτι που δεν αγόρασε στο παντοπωλείο.

Κυνηγήστε την καταιγίδα.

Οδηγήστε χωρίς τελικό προορισμό.

Δημιουργώ. Πείραμα. Και μετά μην φοβάστε να τα γκρεμίσετε όλα και να ξεκινήσετε ξανά.

Ψάχνω για περισσότερους τρόπους να είμαι αυθαίρετος και ανόητος. Όχι μόνο στον κήπο μου αλλά σε όλη μου τη ζωή.

Θα ήθελα πολύ να ακούσω για μερικούς από τους αυθαίρετους ηλίθιους στόχους σας.

Εγγραφείτε σήμερα στο δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο μου!

– Μάθετε το σύστημά μου 7 βημάτων για να σχεδιάσετε και να χτίσετε έναν εκπληκτικό κήπο οπουδήποτε στον κόσμο.

– Τα 5 λάθη που κάνουν ΟΛΟΙ όταν δημιουργούν έναν κήπο. (εξοικονομήστε χρόνο, χρήματα και πονοκεφάλους και έχετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα!)

– Πώς να συνεργαστείτε απευθείας μαζί μου (αλλά σε τιμή DIY!) για να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε τον δικό σας υπέροχο κήπο.

εγγραφείτε στη ΔΩΡΕΑΝ πρόκληση 10 ημερών Σχεδιασμός Κήπου

Ο κήπος σας θα φαίνεται πολύ καλύτερος σε λιγότερο από 2 εβδομάδες – Υπόσχεση!

Εγγέγραψέ με

Schreibe einen Kommentar