Ένα αρχείο καλών φυτών κήπου τον Οκτώβριο

2
Ένα αρχείο καλών φυτών κήπου τον Οκτώβριο

Πώς παρακολουθείτε τα πράγματα στον κήπο σας;

Με εξαίρεση την περίεργη ανάρτηση στο instagram, είμαι λίγο πολύ αποτυχημένος στο να τεκμηριώσω τη δική μου. Ρομαντικοποιώ τους πρώτους βοτανολόγους και τον τρόπο με τον οποίο συγκέντρωσαν τις επιστημονικές παρατηρήσεις σε έργα τέχνης που έχουν χρωματιστεί με τσάι. Είμαι σίγουρος ότι τα πατημένα λουλούδια τους, τα μικρά γραφήματα και τα γραφήματα και τα ζωγραφισμένα με το χέρι σκίτσα είναι η αρχική έμπνευση για τα σχέδια πυραμίδας scrapbooking για διαμονή στο σπίτι-μαμά.

Θα ήθελα να είμαι καλύτερος. Ξέρω ότι κάποιο επίπεδο τήρησης αρχείων θα ήταν χρήσιμο και θα με έκανε πραγματικά καλύτερο κηπουρό. Έτσι, στο casting για ένα σύστημα που θα διατηρήσω ρεαλιστικά, ρώτησα τον εαυτό μου, τι είδους blogger θα ήμουν αν δεν ανέπτυζα μια υγιή υπερβολική εξάρτηση από τη φωτογραφία flat lay; Θέλω να πω, δεν έχω χρησιμοποιήσει σχεδόν καθόλου το μέσο και ποιος καλύτερος τρόπος για να πηδήξω στο συγκρότημα από το να δημιουργήσω μια διάταξη με αυτό που μεγαλώνει και τραβάει την προσοχή μου αυτήν τη στιγμή;

Φυτά Οκτωβρίου για κοπή στον κήπο

Γεννιέται λοιπόν ένας διαλογισμός. Έχω σημειώσει το ημερολόγιό μου την πρώτη κάθε μήνα για να κάνω μια βόλτα και να συγκεντρώσω πράγματα που απαιτούν την προσοχή μου. Θα τα φέρω μέσα και θα τα τακτοποιήσω έξυπνα σε ένα κομψό κομμάτι μάρμαρο που το κρατάω για κάτι τέτοιο. (σοβαρά, έχω αυτό το βαρύ τυχαίο κομμάτι μάρμαρου που κληρονόμησα από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη σπιτιού πριν από 14 χρόνια και δεν έχω κάνει τίποτα με αυτό)

Μόλις έχω την εικόνα, θα χρησιμοποιήσω μερικές διασκεδαστικές μικρές εφαρμογές για να την επισημάνω στο τηλέφωνό μου.

Ίσως αυτή η έκδοση τεκμηρίωσης χωρίς χαρτί να λειτουργήσει για μένα. Οι καλές συνήθειες είναι τόσο δύσκολο να δημιουργηθούν όσο οι κακές συνήθειες είναι να κόψεις, οπότε ξέρω ότι πρέπει να το διατηρήσω απλό αν έχω πιθανότητες να πετύχω σε αυτή τη μικρή προσπάθεια.

Καταγράφετε κάτι σχετικά με τις προσπάθειες στον κήπο σας; Εάν ναι, τι λειτουργεί; Τι είναι σημαντικό να σημειωθεί; πώς το παρακολουθείς;

Σχετικές αναρτήσεις:

Κήπος έμπνευση από ένα φρέσκο ​​νέο φόρεμα Merimekko

Το μυστικό του Bulb Culture – Πώς να ξεχωρίσετε έναν καλό λαμπτήρα από έναν κακό

Εμπνευσμένο από τον κήπο των υφών του jardinsurlaseine στο Παρίσι

Εγγραφείτε σήμερα στο δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο μου!

– Μάθετε το σύστημά μου 7 βημάτων για να σχεδιάσετε και να χτίσετε έναν εκπληκτικό κήπο οπουδήποτε στον κόσμο.

– Τα 5 λάθη που κάνουν ΟΛΟΙ όταν δημιουργούν έναν κήπο. (εξοικονομήστε χρόνο, χρήματα και πονοκεφάλους και έχετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα!)

– Πώς να συνεργαστείτε απευθείας μαζί μου (αλλά σε τιμή DIY!) για να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε τον δικό σας υπέροχο κήπο.

εγγραφείτε στη ΔΩΡΕΑΝ πρόκληση 10 ημερών Σχεδιασμός Κήπου

Ο κήπος σας θα φαίνεται πολύ καλύτερος σε λιγότερο από 2 εβδομάδες – Υπόσχεση!

Εγγέγραψέ με

Schreibe einen Kommentar